O nama

Sol Azur Travel&Events

Dragi naši,

Agencija Sol Azur travel&events (Buena Vista d.o.o. Zenica) profilirala se kao jedna od vodećih agencija na tržištu BiH. Sol Azur i Buena Vista su postali sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije, fantastične provode ne samo za mlade ljude, već za sve one koji su putovali sa nama i koji nam svake godine ukazuju sve veće povjerenje.

Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom svijeta, glavne su prednosti ove dvije uduržene agencije. Ono što Sol Azur i Buena Vista pokušavaju ostvariti svojim poslovanjem je svakako ugled, koji predstavlja strateški kapital, što je ujedno i baza za planiranje i pripremu budućih poslovnih poduhvata i odgovor na nove izazove koje nosi budućnost.

Ono što nas krasi je inovativni pristup u kreiranju turističke ponude i visoki standardi poslovanja, koji su nam omogućili lidersko pozicioniranje u konkurenciji ostalih agencija na našem području.

Ono po čemu smo prepoznatljivi je vrhunska usluga i sve brojnija klijentala koja svoje zadovoljstvo našom uslugom pokuzaju dodatnim zahtjevima za novim izazovima i aranžmanima. Mi na to uzvraćamo dodatnim širenjem naše ponude.

Poseban segment poslovanja agencija Sol Azura i Buena Vista su putovanja za mlade, gdje smo se opet izborili za vodeću poziciju na tržištu sa činjenicom da smo u proteklih 17 godine realizovali ekskurzije, maturalna i studentska putovanja za više od 100.000 zadovoljnih studenata, maturanata, profesora. Takođe smo dio najveće grupacije agencija sa prostora ex-yu koje su svoje poslovanje usmjerile prema mladima.

Međutim, svoje poslovanje nismo ograničili samo na putovanja za mlade, potrebe klijenata su različite a samim tim i naša ponuda je raznovrsna i uključuje sve svjetski poznate destinacije, najatraktivnija ljetovališta i ski-centre, evropske gradove i metropole svijeta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongrese, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga.

Vaše je samo da se opredjelite za jedan od programa iz naše ponude i

UŽIVATE U POKRETU

VAŠ SOL AZUR & BUENA VISTA TEAM

Postanite dio naše zajednice

Budite obaviješteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svijet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © Sol Azur & Buena Vista - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab