PROGRAM

Sol Azur & Buena Vista nastavlja tradiciju najboljeg prvomajskog provoda, zato je ove godine naša baza u Crnoj Gori, u centru zabave crnogorskog primorija - BUDVI! Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih ljetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz BiH i regiona će ovog proljeća od Budve napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA! J

 

1. DAN (29.04.2020. Srijeda) BIH – CRNA GORA

Polazak iz Banja Luke / Sarajeva / Tuzle / Doboja / Zenice / Mostara u kasnim večernjim satima zavisno od mjesta polaska. Noćna vožnja, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (30.04.2020. Četvrtak) BUDVA

U prijepodnevnim satima dolazak u Budvu, upoznavanje mjesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu - WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca... Za Vas organizujemo party u najatraktivnijem plažnom baru na slovenskoj plaži. NEPROCJENJIVO! Slobodno vrijeme za odmor od putovanja i pripreme za prvo veče i prvu noćnu žurku uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam...

3. DAN (01.05.2020. Petak) BUDVATIVAT - KOTOR

Mogućnost odlaska na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primjetit ćete nevjerovatni kontrast savremene arhitekture i historijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u historiji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Poslije obilaska, povratak u Budvu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom... Ludilo do kasnih poslijepodnevnih sati, odmor, pa zagrijavanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvjezde! Ovog puta nema spavanja! 

4. DAN (02.05.2020. Subota) BUDVA - DUBROVNIK

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na  UNESCO-voj listi Svjetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti.  Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelijepo Jadransko more... Pripreme za posljednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, posljednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Budvi! Žurka do kasnih poslijepodnevnih sati, ali tempo ne smije pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (03.05.2020. Nedjelja) BUDVA BAR – BIH

Buđenje i napuštanje smještajnih jedinica do 09.00 h. Polazak za BiH je planiran odmah nakon napuštanja smještaja. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim časovima.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA: 149 KM
za prvih 100 prijava

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV-VIDEO..)
  • 3 noćenja u Budvi u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 ili 1/7 sobama, studijima ili apartmanima.
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 30 KM po osobi i 1/3 studio/sobu 10 KM po osobi.
  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje 10 KM

 

NAPOMENA:

  • Za putnike koji žele putovati vlastitim prevozom cijena se umanjuje za 30KM!
  • Cijena PARTY narukvica koja važi za 3 dana i obezbjeđuje ulazak na SVE dnevne i noćne žurke iznosi 25€ za osobe koje uplate Sol Azur paket aranžman (smještaj i prevoz),a 35€ za sve one koji putuju u sopstvenoj organizaciji!
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.