PROGRAM

Sol Azur & Buena Vista nastavlja tradiciju najboljeg prvomajskog provoda, zato je ove godine naša baza u Crnoj Gori, u centru zabave crnogorskog primorija - BUDVI! Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih ljetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz BiH i regiona će ovog proljeća od Budve napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA! J

1. DAN (29.04.2019. Ponedeljak) BIH – CRNA GORA

Polazak iz Banja Luke / Sarajeva / Tuzle / Doboja / Zenice / Mostara u kasnim večernjim satima zavisno od mjesta polaska. Noćna vožnja, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (30.04.2019. Utorak) BUDVA

U prijepodnevnim satima dolazak u Budvu, upoznavanje mjesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu - WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca... Za Vas organizujemo party u najatraktivnijem plažnom baru na slovenskoj plaži. NEPROCJENJIVO! Slobodno vrijeme za odmor od putovanja i pripreme za prvo veče i prvu noćnu žurku uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam...

3. DAN (01.05.2019. Srijeda) BUDVATIVAT - KOTOR

Mogućnost odlaska na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primjetit ćete nevjerovatni kontrast savremene arhitekture i historijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u historiji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Poslije obilaska, povratak u Budvu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom... Ludilo do kasnih poslijepodnevnih sati, odmor, pa zagrijavanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvjezde! Ovog puta nema spavanja! 

4. DAN (02.05.2019. Četvrtak) BUDVA - DUBROVNIK

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na  UNESCO-voj listi Svjetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti.  Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelijepo Jadransko more... Pripreme za posljednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, posljednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Budvi! Žurka do kasnih poslijepodnevnih sati, ali tempo ne smije pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (03.05.2019. Petak) BUDVA BAR – BiH

Buđenje i napuštanje smještajnih jedinica do 09.00 h. Polazak za BiH je planiran odmah nakon napuštanja smještaja. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim časovima.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA: 149 KM
SBERBANK CIJENA: 49 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV-VIDEO..)
  • 3 noćenja u Budvi u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 ili 1/7 sobama, studijima ili apartmanima.
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 30 KM po osobi i 1/3 studio/sobu 10 KM po osobi.
  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 10 KM

NAPOMENA:

  • Za putnike koji žele putovati vlastitim prevozom cijena se umanjuje za 30KM!
  • Cijena PARTY narukvica koja važi za 3 dana i obezbjeđuje ulazak na SVE dnevne i noćne žurke iznosi 25€ za osobe koje uplate Sol Azur paket aranžman (smještaj i prevoz),a 35€ za sve one koji putuju u sopstvenoj organizaciji!
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

OPIS SMJEŠTAJA

HOTEL LOZA

U strogom centru Budve, u neposrednoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja, nalazi se hotel Loza, bivši hotel Olympic, jedan od najstarijih hotela u Budvi. Već čitave dvije decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mesto za odmor svakog gosta koji posjeti Budvu. 

Hotel Loza raspolaže kapacitetom od 117 soba strukturalno raspoređenih kao dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne i višekrevetne koje su prostrane sa normalnim ležajevima za boravak i sedam osoba (dva kupatila). Sobe posjeduju centralno grijanje što omogućava da hotel radi čitave godine. Sve sobe su klimatizovane, posjeduju sopstveno kupatilo i TV sa kablovskom. U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta oko 150 mjesta, TV sala, otvoreni šank, poslastičarnica, turistička agencija, pivnica, čuvena bašta "Pod lozom" u kojoj gostuju najpoznatije zvjezde naše estrade.

LOKACIJA: Mainski put BR.17, Budva 85310

HOTEL SUNCE

Hotel Sunce (ex St. Oliver) nalazi se na zaobilaznici u Budvi u naselju Potkošljun. Udaljen je od Slovenske plaže 300m i 20 minuta hoda od Starog grada. Kompletno je renoviran za sezonu 2017. godine. Hotel raspolaže sa 38 soba, tipa 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba posjeduje kupatilo i opremljena je garderoberom, LCD TV, frižiderom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran pansionske i a la cart ishrane, kapaciteta 120 mesta, a posjeduje i otvorenu ljetnju baštu. Hotel posjeduje sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Usluge koje su uključene u cijenu: svakodnevno čišćenje soba, zamjena peškira i posteljine na pola boravka, kablovska televizija , parking. Gostima je na raspolaganju centralna recepcija koja je otvorena 24h.

LOKACIJA: 29. Novembra 18, Budva 85310

VILA FRANETA

Apartmani Franeta nalaze se blizu samog centra Budve, u kući između hotela Blue star i Loze u okviru koje se nalazi restoran. Tu je i picerija, kao i pekara gdje uvijek možete pojesti nešto toplo i ukusno. Uz to, na samo 15 metara od apartmana nalaze se piljarnica i market. Od državnih ustanova u okolini apartmana su i policijska stanica, opština i dom zdravlja, a u neposrednoj blizini je i strogi centar grada Budve. Sobe imaju ili dva standardna kreveta ili jedan bračni i kompletno su opremljeni posteljinom i peškirima. Pored kreveta nalaze se i noćni stočići, ormari su prostrani, izrađeni od kvalitetnog drveta u kojima ima sasvim dovoljno prostrora da se smjesti i više od ljetnje garderobe za dvije osobe. Kupatilo je uredno, popločano modernim pločicama različitih boja i, prije svega, izuzetno čisto. Pored svih neophodnosti sadrži još i tuš kabinu koja je dovoljno prostrana za svakoga. Svaka od ovih dvokrevetnih soba ima frižider, kao i TV. Osim toga, sobe su klimatizovane pa će vam spavanje biti ugodnije u prijatnoj atmosferi gdje nema mjesta vrućini.

LOKACIJA: Mainski put 13, Budva 85310

VILA VELŽON

Vila Velžon sa deset luksuzno opremljenih apartmana, 9 dvokrevetnih soba, vrhunskim mediteranskim restoranom i vinotekom nalazi se u centru Budve, metropole crnogorskog turizma.

Vila posjeduje parking, video nadzor i komfor koji gostima omogućava ugodan boravak i istovremeno laku mobilnost do elitnih plaža Ričardova glava, Slovenska plaža, Bečići, Jaz…

Restoran Vile Velžon je poznat po izuzetnoj mediteranskoj i tradicionalnoj kuhinji kao i kvalitetnom servisu. Restoran poseduje Vinoteku sa paletom od 150 vrsta vrhunskih vina te, restoransku baštu, ukrašenu cvijećem i zelenilom.

Profesionalno, prijatno i ljubazno osoblje vile i restorana Velžon potvrdilo se u savršenoj organizaciji banket i diplomatskih skupova, dočeka novogodišnjih i božićnih praznika, poslovnih i drugih skupova, kao i u organizaciji potreba zahtevnih gostiju.

Lokacija: Udaljenost od najbliže plaže:  400 m, Udaljenost od centra grada:  1,5 km. Okruženje hotela: 50-100 m prodavnice, marketi 50-300 m, restorani, kafići, 100 m budvanska autobuska stanica

Najpopularniji sadržaji: besplatan parking, besplatan WiFi

LOKACIJA: Mainski put 14, Budva 85310

JOVANA STUDIO

U strogom centru Budve, u neposrednoj blizini hotela Loza (preko puta) u neposrednoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja, nalazi se kuća Jovana sa studijima. Smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mjesto za odmor svakog gosta koji posjeti Budvu. 

Kuća raspolaže kapacitetom sa 25 ležaja koji su raspoređeni u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Sve sobe su klimatizovane, posjeduju sopstveno kupatilimo i TV sa kablovskom, mini kuhinju i frižider.

LOKACIJA: Mainski put 18, Budva 85310