PROGRAM

Utakmica kvalifikacija za EURO 2020, gostujemo u Atini, gradu slavne historije i kulture, gradu olimpijskih igara i gradu sporta. Nadamo se da ćemo uz sve znamenitosti grada i naravno dobar rezultat naše reprezentacije i mi doživjeti Atinu na veličanstven način ... Pa krenimo...

1. DAN (13.10.2019. – NEDJELJA) SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – TUZLA

Planirani polazak iz BiH. Vožnja uz kraća zaustavljana i pauze radi odmora grupe. Noćna vožnja prema Makedoniji i Grčkoj…

2. DAN (14.10.2019. – PONEDJELJAK) ATINA ...

U kasnim poslijepodnevnim satima dolazak u Atinu. Smještaj u hotelu 3*, u široj gradskoj zoni Atine… Slijedi slobodno vrijeme za odmor ili mogućnost individualog odlaska u centar grada, te vrijeme koje možete provesti u poznatim noćnim klubovima i barovima Atine. Noćenje.

3. DAN (15.10.2019. –UTORAK) ATINA ...

Doručak. Check out iz hotela. Fakultativni odlazak u poludnevni panoramski obilazak Atine u pratnji stručnog vodiča: Trg Omonia, Trg Sintagma gdje se nalazi i Grčki parlament, Predsjednička palata Evzoni - sa predsjedničkom gardom, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata, Akropolj… Vrijeme za zajednički odlazak na gradske trgove i okupljanje sa ostalim navijačima BiH. Zajedničko navijanje i zagrijavanje za utakmicu…i glavni razlog naše posjete Atini, organizovani odlazak na utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. godine. Poslije utakmice, i nadamo se pobjede, slijedi polazak prema Bosni i Hercegovini. Noćna vožnja.

4.  DAN (16.10.2019. – SRIJEDA) MAKEDONIJA – SRBIJA – BOSNA I HERCEGOVINA

Vožnja kroz Makedoniju i Srbiju uz kraća zaustavljanja i pauze po potrebi grupe. U kasnim večernjim satima slijedi dolazak u Bosnu i Hercegovinu.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA: 265,00KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turistickim autobusom (kafe bar,WC,Tv–Video, klima...)
  • 1 noćenja sa „buffet“ doručkom u Hotelu 3*** u široj gradskoj zoni Atine u 1/3 i 1/2 sobama
  • Usluge pratioca grupe ispred agencije kao i turističkog vodiča za vrijeme putovanja i boravka u Atini te za vrijeme svih planiranih obilazaka u toku realizacije programa. 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Ulaznicu za utakmicu Grčka – BiH (obezbjeđuje agencija)
  • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 8 KM 
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje, diskoteke...
  • Doplatu za jednokrevetnu 1/1 sobu 50 KM

Napomena:

  • Agencija zadrzava pravo djelomicne promjene dionice putovanja, satnica polaska ili programa u slucaju neplaniranih promjena uslovljenih organizacionim razlozima.
  • Za ovo putovanje vaze OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE «BUENA VISTA» doo Zenica od 2008. - a koji su uskladjeni sa OPSTIM USLOVIMA PUTOVANJA „UTA“ BIH.
UTAKMICA GRČKA - BIH / AVION

UTAKMICA GRČKA - BIH / AVION

14.- 16. OKTOBAR 2019. / AVION