PROGRAM

Utakmica kvalifikacija za EURO 2020, gostujemo u Atini, gradu slavne historije i kulture, gradu olimpijskih igara i gradu sporta. Nadamo se da ćemo uz sve znamenitosti grada i naravno dobar rezultat naše reprezentacije i mi doživjeti Atinu na veličanstven način ... Pa krenimo...

1. DAN (14.10.2019. – PONEDJELJAK) BEOGRAD - ATINA ...

Okupljanje na beogradskom aerodromu u 11:10h. Planirani let za Atinu u 13:10h. Direktan let na relaciji Beograd-Atina… Slijedi organizovani transfer od aerodroma do hotela. Smještaj u hotelu 4* u gradskoj zoni Atine… Slobodno vrijeme za odmor ili mogućnost individualog odlaska u centar grada, te u večernjim satima vrijeme koje možete provesti u poznatim noćnim klubovima i barovima Atine. Noćenje.

2. DAN (15.10.2019. – UTORAK) ATINA ...

Doručak. Fakultativni odlazak u poludnevni panoramski obilazak Atine u pratnji stručnog vodiča: Trg Omonia, Trg Sintagma gdje se nalazi i Grčki parlament, Predsjednička palata Evzoni - sa predsjedničkom gardom, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata, Akropolj… Vrijeme za zajednički odlazak na gradske trgove i okupljanje sa ostalim navijačima BiH. Zajedničko navijanje i zagrijavanje za utakmicu…i glavni razlog naše posjete Atini, organizovani odlazak na utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. godine. Poslije utakmice, slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (16.10.2019. – SRIJEDA) ATINA – BEOGRAD

Doručak.Check out iz hotela. Slobodno vrijeme do organizovanog transfera prema aerodromu. Planirani let za Beograd je u 16:10h. Dolazak u Beograd u 17:10h.

CIJENA


CIJENA ARANŽMANA 949,00KM + taxe

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Atina – Beograd na redovnoj liniji Air Serbia
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* u gradskoj zoni Atine u 1/2 sobama
 • Transfer na relaciji Aeordom-Hotel-Aerodrom, te transfer na relaciji Hotel-Stadion-Hotel
 • Usluge pratioca grupe ispred agencije kao i turističkog vodiča za vrijeme putovanja i boravka u Atini te za vrijeme svih planiranih obilazaka u toku realizacije programa. 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Ulaznicu za utakmicu Grčka – BiH (obezbjeđuje agencija)
 • Aerodromske takse 150 KM  (plaća se u agenciji)
 • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 6 KM 
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje, diskoteke...
 • Doplatu za jednokrevetnu 1/1 sobu 100 KM

Napomena:

Zavisno od zainteresovanosti grupe postoji eventualna mogućnost organizovanja transfera na relaciji Sarajevo – Beograd – Sarajevo.

 • Agencija zadrzava pravo djelomicne promjene dionice putovanja, satnica polaska ili programa u slucaju neplaniranih promjena uslovljenih organizacionim razlozima.
 • Za ovo putovanje vaze OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE «BUENA VISTA» doo Zenica od 2008. - a koji su uskladjeni sa OPSTIM USLOVIMA PUTOVANJA „UTA“ BIH.
UTAKMICA GRČKA - BiH / BUS

UTAKMICA GRČKA - BiH / BUS

13.- 16. OKTOBAR 2019.
4 DANA / BUS