PROGRAM

Beč je vijekovima bio prijestolnica Habsburške monarhije, a sada je glavni grad bogate Austrije. Beč je grad slavnih koncertnih dvorana i vrhunskih koncerata, bogatih muzeja, opere i pozorišta, što ga uz neizostavnu kupovinu u Mariahlifer strasse, čini veoma primamljivim za turiste. Beč je grad brojnih kafića i lijepih restorana u kojima možete probati čuvene bečke specijalitete: sacher torte, wiener melange kafu, bečku šniclu… Iskoristite priliku da prisustvujete utakmici UEFA LIGE NACIJA// AUSTRIJA-BiH

1. DAN (13.11.2018. - UTORAK) BIH
Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju...

2. dan (14.11.2018. - SRIJEDA) BEČ

Dolazak u Beč u podnevnim satima. Check-in u hotel od 15h. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili razlgledanje grada. Noćenje.

3. dan (15.11.2018. - ČETVRTAK) BEČ - bih

Doručak. Nakon doručka odlazak u grad i druženje sa brojnim bh navijačima. Shodno dogovoru odlazak na Ernst-Happel-Stadion i posmatranje utakmice Austrija-Bosna i Hercegovina s početkom od 20:45h. Nakon utakmice povratak za BiH. Noćna vožnja.

4. DAN (16.11.2018. – PETAK) BIH

Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima. Kraj programa.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 199 KM


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu
  • Smještaj u hotelu sa 2* ili 3* -  na bazi 1 noćenja sa doručkom
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Putničko zdravstveno osiguranje 8KM
  • Ulaznica za utakmicu 64,00 KM (obezbjeđuje agencija)
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata)

NAPOMENA:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja BUENA VISTA D.O.O. ZENICA a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.