PROGRAM

1.DAN (četvrtak, 17.01.2019.) BIH

Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja...  Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

2.DAN (petak, 18.01.2019.) SCS – SHOPPING

Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje

3.DAN (subota, 19.01.2019.) BEČ PANORAMA – SCHONBRUNN

Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn palači, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Sastanak grupe i povratak u hotel u večernjim satima.

4.DAN (nedjelja, 20.01.2019.) BRATISLAVA + Eurovea

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom.Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 219 KM
*za prijave do 11.01.

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 249 KM

U CIJENU ARANŽMANA UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusima visoke turističke klase
  • smještaj u hotelu Ibis budget 2* u centru Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom u okolici Beča
  • troškovi organizacije putovanja i pratioca  putovanja
  • posjeta SCS – u I Eurovei

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  • putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi
  • fakultativni izleti

NAPOMENE:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Smještaj  u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
BEČ SHOPPING U JANUARU!!!

BEČ SHOPPING U JANUARU!!!

18.01. - 20.01.2019.