PROGRAM

1.DAN (petak, 18.01.2019.) BIH – HRVATSKA – MAĐARSKA...

Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu (cca 19:30 h). Polazak u pravcu Visokog, Zenice, Doboja, Bosanskog Šamca.. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku..  uz usputne pauze prema potrebi grupe.

2.DAN (subota, 19.01.2019.) PARNDORF + SHOPPING SCS – BEČ

Predviđen prijepodnevni dolazak u outlet Parndorf gdje možete naići na sniženja brojnih ekskluzivnih marki i brendova. Slobodno vrijeme za shopping (cca 2h), a u nastavku slijedi odlazak u  SCS, jedan od najpoznatih shopping centara u Beču. Ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea,Primark itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Smještaj u hotel i slobodno veče za individualne aktivnosti.

3.DAN (nedjelja, 20.01.2019.)  BEČ PANORAMA – SHONBRUNN

Doručak. Nakon doručka, fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča : Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativne posjete dvorcu Shonbrunn, ljetnoj rezidenciji dinastije Habsburgovaca.

Sastanak grupe i u kasnim poslijepodnevnim satima polazak prema BiH. Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima narednog dana.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 159 KM
*za prvih 10 rezervacija

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 179 KM

U CIJENU ARANŽMANA UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • smještaj u hotelu Ibis Budget 2* u centru Beča na bazi 1 noćenja sa doručkom 
  • troškovi organizacije putovanja i pratilac putovanja
  • posjeta SCS – u I Parndorfu

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  • putno zdravstveno osiguranje 6 KM po osobi
  • fakultativni izleti

NAPOMENE:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Smještaj  u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

 

SHOPPING SCS I EUROVEA

SHOPPING SCS I EUROVEA

17.01.-20.01.2019