O FESTIVALU

SEA DANCE FESTIVAL dobitnik nagrade “Best Medium Sized European Festival” za 2014. godinu, okuplja fanove iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta, kao i impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda. Prethodnih pet godina jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megastarova kao što su The Prodigy, Jamiroquai, Underworld,  Rudimental, Róisín Murphy, Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana.

Šesto izdanje Sea Dance festivala će se od 30.08. do 01.09. održati u tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica u Budvi. Desetine i desetine najslušanijih hitova današnjice u tirkiznu uvalu donose njihovi autori koji predvodi najveći svjetski producent 21. vijeka David Guetta, gospodar slušanosti Robin Schulz, francuska klupska senzacija Ofenbach, britanski hitmejkeri Disciples.

Nadaleko čuvena Dance Arena, najspektakularnija bina EXIT festivala, koja važi za jednu od najcjenjenijih elektronskih bina na svijetu, ovog ljeta na plažu Buljarica dovodi svoja udarna imena, revolucionare svjetske techno scene Sven Vatha i Richie Hawtina, čiji rad danas prate desetine miliona fanova širom svijeta!

Najboljem provodu pored mora svjedočit će i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek i njegov sastav “Ekipa”, balkanska trap diva Senidah, kao i udarne zvijezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity Fox, Surreal, Kuku$ i drugi. Impresivna imena ovogodišnjeg festivala i njihovi potpisi ispod numera koje vladaju svjetskim top listama i slove za himne generacija još jednom potvrđuju bogatstvo žanrova po kome je prepoznat Sea Dance festival. Publika iz preko 30 svjetskih zemalja biće dio muzičkog kolaža koji čine vječne numere i one koje diktiraju nove trendove!


CIJENA 

HOTEL PARK 3*

PAKET: SMJEŠTAJ + ULAZNICA

CIJENA: 349 KM

 

VILA PARK 2*

PAKET: SMJEŠTAJ + ULAZNICA

CIJENA: 249 KM

 

CIJENA UKLJUČUJE:

• 5 noćenja sa doručkom u izabranom smještaju u terminu od 29.08. do 02.09.2019.

• ULAZNICU ZA 3 DANA SEA DANCE FESTIVALA – 30/31.08/01.09.2019.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• Prijevoz na festival
• Putničko zdravstveno osiguranje – 2 KM po danu
• Turisticku boravišnu taxu –  0,80 EUR po danu po cjenovniku za apartmane/hotel.
• Doplata za dodatne obroke na licu mjesta

NAČIN PLAĆANJA:
• Sve uplate vrše se u Konvertibilnim Markama – BAM
• GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije, a ostatak iznosa najkasnije 30 dana prije početka putovanja.

NAPOMENE:
• Aranžman (smještaj i ulaznica) je garantovan i nije vezan za organizovani prevoz.
• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «BUENA VISTA D.O.O.» od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTA standardima. Uslove putovanja možete pronaći na: https://www.solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja

 

SMJEŠTAJ

HOTEL PARK 3*

Hotel Park 3* u Budvi pripada kategoriji hotela u kojima se odmor od žestokog ritma svakodnevnice pretvara u istinsko zadovoljstvo kako za pojedinca tako i za ekipu zbog čega je apsolutno atraktivan za sve tipove gostiju. Usidrio se na morskoj obali na par koraka od magične Slovenske plaže ušuškan u obilju zelenila koje u vrelim letnjim danima daruje ne samo prirodni zaklon već i lepezu mirisa Mediterana s bogatim ozonskim osveženjem. Osim što je uz obalu mora sa kojeg dopiru šumovi talasa gostima pruža i lepotu užitka u hotelskom parku kao i radost laganog koračanja osmišljenim šetalištem koje spaja budvanski Stari grad sa Bečićima. Gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi švedskog stola za doručak ili večeru ili piće u nekom od hotelskih barova. Ležaljke su osigurane u hotelskom vrtu.

VILA PARK 2*

Vila Park** čini kompleks od 15 vila, koje se nalaze u najljepšem dijelu Budve, koji se zove Podkošljun, a na 450 m udaljenosti od čuvene Slovenske plaže.

Sadržaj 1/2 i 1/3 studia - soba sa kuhinjom, kupatilo i terasa. 1/3 aprtman ima sobu, kuhinju i terasu, a 1/4 apartman ima dve sobe, kuhinju, kupatilo i terasu. Veći broj vila ima klima uređaj i TV. Svaka soba ima pogled na vrt a
gosti hotela Villa Park mogu uživati u buffet doručku u restoranu i 24-satnoj recepciji, dostupan je i besplatan Wi Fi.