Postovani,
 
Sa zaljenjem Vas obavjestavamo da po preporuci Ministarstva zdravlja do daljnjeg zvanicno otkazuju svi autobuski aranzmani za sjevernu ITALIJU (Veneciju, Milano i Toskanu) kao i aranzmani cija je marsruta putovanja pored tih gradova (Rim, Azurna obala...) a vezano za novonastalu situaciju sa CORONA virusom gripe.
 
S obzirom da su za sve aranzmane vec placeni avansi za autobuse i hotele na destinacijama koje su bile planirane za polaske 27/28.Februar, a kako ne biste bili osteceni ili cekali refundaciju sredstava u narednih mjesec dana, koju cemo potrazivati od nasih partnera u Italiji, mozemo Vam ponuditi alternativnu destinaciju koja nije rizicna za putovanje a uplacena sredstva koja biste cekali za refundaciju iz Italije cemo mi kao agencija umjesto Vas uplatiti za novi aranzman na drugoj destinaciji, te umjesto Vas cekati refundacije iz Italije. 
 
Alternativne destinacije koju možemo ponuditi su:
 
 
Ukoliko zelite da Vas prebacimo na navedeno putovanje, molimo Vas da kontaktirate agenciju gdje ste uplatili Vase putovanje najkasnije sutra (utorak 25.Februar od 10:00 do 12:00h!)
 
U slucaju da zelite da skroz otkazete Vase putovanje i ne planirate uopste putovati izvan BiH, molimo Vas takodje da se javite kolegama kako bismo Vas evidentirali za povrat sredstava najkasnije do 31.Marta 2020.
 
Pored toga, imamo opciju da vec uplacene depozite prebacite na 1.Majska putovanja po Vasem izboru iz siroke ponude koju smo objavili.
 
 
U svakom slucaju, Vase zdravlje i briga o klijentima i nasim uposlenicima koji bi Vas vodili na planirano putovanje nam je na prvom mjestu.
 
Za vise info mozete kontaktirati nasu sluzbu prodaje na 033.550.540. / 033.550.561. / 032.444.777. / 032.444.770.
 
Vasa agencija
 
Sol Azur - Buena Vista