PROGRAM

Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i sjeveroistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim dijelom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bijela boja stijena, šljunka i pijeska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-bijelo), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cvijeća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Upustimo se u avanturu!!!

1. DAN  (BIH)

Polazak iz BiH u jutarnjim satima.Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (LEFKADA – NIDRI)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak  na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne ljepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!!

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gdje ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma i crvkuta ptica u dvorištu manastira Feneromeni, do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva.

Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim jonskim morem, više je nego očaravajući... Porto Katsiki, Egremni, Agiofili... da li vas više fasciniraju stene koje more i dalje oblikuje po svom, da li neverovatno plavetnilo ili sitan pjesak... osećaj je nestvaran.

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gdje pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživjeti.

Ukoliko želite da posjetite dva prelijepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, uputite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu.

Kathisma plaža svojom ljepotom parira velikim ljepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a mi vam garantujemo da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – BIH)

Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad za BiH. Noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije prema BiH.

12. DAN (BIH)

Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

CJENOVNIK:

HOTEL USLUGA TERMIN
18.07 - 29.07.
(9 NOĆENJA)
27.07 - 07.08.
(9 NOĆENJA)
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
VERYKIOS ST/APP NA - 560 - - - - 560 - - -
ALEXANDRA APP NA - - - 540 520 - - - 560 540
HOTEL MADOURI NA - 580 580 580 - - 600 600 580 -
HELENA ST/APP NA 600 560 - - - 640 580 - - -
THEO HOUSE NA 600 560 - - - 620 580 - - -
BILLY STUDIOS NA - 560 540 - - - - - - -
 HOTEL NISAKIA  NA 580 - - - - 620 - - - -
IONIAN PARADISE NA 660 - 620 - 600 - - - - -
IRINI STUDIOS NA - 540 - 540 520 - 560 - 560 540

HIPER FIRST MINUTE -100KM uračunat u cijene u tabeli
* za prijave do 15.06.

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju na Lefkadi u Nidriju.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

   CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu 

NAPOMENA:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

SMJEŠTAJ

HELENA STUDIOS-APARMENTS / NIDRI

Smeštaj se nalazi na 200m od mora i 800m od plaže, a 450m od centra Nidrija. U blizini smještaja se mogu naći taverne, restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking. Studiji i apartmani imaju kupatilo, balkon, mini kuhinju, klimu (uz doplatu) i TV. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe (bračni ležaj i 2 odvojena ležaja) i odvojenu kuhinju.

VERYKIOS STUDIOS/APARTMENTS / NIDRI

Verykios studija i apartmani smješteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija posjeduju i parking, a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman posjeduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV , klimu (uz doplatu).

HOTEL MADOURI / NIDRI

Hotel Madouri Beach smješten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelijepo uređene, neke sa pogledom na more. Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet. Sve sobe posjeduju, TV, klimu (uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smještaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

IRINI STUDIOS / NIDRI/ PERIGIALI

Nalaze se na samo 30 metara od mora i 250 metara od predivne plaže Passa i Perigijali. Centar Nidirija je udaljen oko 1 km. Irini studiji se nalaze blizu taverni, supermarketa i pekara. Svaki studio/apartman ima kuhinju, terasu i klimu (uz doplatu).

THEO HOUSE / NIDRI

Theo house je smješten na veoma lijepoj lokaciji na samo od 70 m plaže Nidri i 500 m od centra Nidirija. U blizini smještaja se nalaze pekare, taverne i supermarket. Svaki studio posjeduje kupatilo, kuhinju, balkon/verandu i klimu (uz doplatu).

ALEXANDRA APARTMENTS / NIDRI

Lijepi apartmani koji se nalaze u mirnoj zoni Nidrija, na 250m od plaže i 250m od centra. U blizini smještaja se nalaze marketi i taverne. Svaki apartman se sastoji od dvije odvojene sobe i poseduje klimu (uz doplatu), mini kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon.

BILLY STUDIOS/NIDRI

Billy studiji smješteni u mirnoj zoni na kraju Nidrija. Nalaze se na 1,2 km od plaže Nidri, 500 m od marine i 1 km od centra grada. Billy studiji se nalaze u blizini pekara, mini marketa i taverni. Svaki studio posjeduje kupatilo, kuhinju, TV , klimu (uz doplatu) i balkon.

HOTEL NISAKIA / PERIGIALI/NIDRI

Hotel Nisakia je mali, ali veoma lijep hotel u mirnoj zoni Perigialija, nalazi se oko 300-500m od plaže i na oko 1,5km od centra Nidrija. Hotel posjeduje recepciju, privatni parking. Polovina kapaciteta hotela ima pogled na more. Sve sobe posjeduju balkon, TV, klimu (uz doplatu), kupatilo (tuš kabina), frižider. Dvokrevetne sobe posjeduju dva odvojena ležaja.

           

KUŠADASI

KUŠADASI

TURSKA

12 dana autobusom

EVIA - NEOS PIRGOS

EVIA - NEOS PIRGOS

12 DANA AUTOBUSOM

BUGARSKA SUNNY BEACH

BUGARSKA SUNNY BEACH

12 DANA AUTOBUSOM