PROGRAM

Sunny beach ili Sunčev Brijeg je najpoznatije i najveće bugarsko ljetovalište, lijepa uvala sa dugom pješčanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom dijelu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa - najveće južne bugarske luke. Duž plaže smješteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev Brijeg postane moderno evropsko ljetovalište. Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvijetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Plaža u Sunčevom Brijegu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelijepa pješčana plaža (sitan zlatni pijesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen. Duga oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je pjeskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za djecu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova. U Sunčevom brijegu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mjesta Nesebra.

1. DAN  (BIH)

Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (SUNČEV BRIJEG)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u Sunčev Brijeg, smještaj u studije i apartmane. Biser Crnog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

Ljetovalište Sunčev Brijeg ne čine samo hoteli. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim.

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno, gdje pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene.

Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.

Ukoliko volite uzbuđenje i adreanlin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Brijegu. Park je prepun atrakcija namjenjen posjetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojne vodene atrakcije, kao i koktel barovi i restorani gdje možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave.

S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brijega samo 5 km i da su se granice između ova dva grada još malo pa izgubile, možete svoj dan provesti i na jednoj od dvije plaže koje se nalaze na njegovoj teritoriji.

11. DAN (BUGARSKA – BIH)

Poslije napuštanja soba, krećemo nazad ka BiH. Vožnja preko Bugarske i Srbije.

12. DAN (BIH)

Dolazak u popodnevnim satima u BiH.

CIJENA

HIPER FIRST MINUTE – 100 KM uračunat u cijene u tabeli za prijave do 15.06.

HOTEL USLUGA TERMINI
09.07 - 20.07.
(9 NOĆENJA)
18.07 - 29.07.
(9 NOĆENJA)
27.07 - 07.08.
(9 NOĆENJA)
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
APART HOTEL ELIT NA 468 428 428 408 408 468 428 428 408 408 468 428 428 408 408

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju u Sunčevom Brijegu.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu.
  • Obaveznu gradsku taksu od 1 € po danu po osobi.
  • 40 € po osobi obavezan depozit za korišćenje studija, apartmana, vraća se nakon završetka boravka, u slučaju da nema nastalih oštećenja tokom samog boravka.

NAPOMENA:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja  agencije BUENA VISTA d.o.o. od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Uslove putovanja možete pronaći na sljedećem linku u online formi : http://solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja

OPIS SMJEŠTAJA:

ELIT HOTEL STUDIOS-APARMENTS / SUNČEV BRIJEG

Elit apartmanske zgrade nalaze se u najatraktivnijem i najpoželjnijem dijelu naselja, udaljen 200 metara od lijepe pješčane plaže s finim pijeskom i mirnim plavetnilom mora. Zbog svoje lokacije Apart Hotel Elit  je idealno mjesto za opuštanje za mlade ljude. U blizini smještaja se mogu naći restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking.

Apart Hotel Elit nudi studije, dvosobne i trosobne apartmane. Apartmani nude udobnost doma za razliku od običnih hotelskih soba. Prikladni su za kratki i dugi boravak, tokom kojih se možete osjećati kao kod kuće. Na raspolaganju vam je prostrani dnevni boravak sa udobnim namještajem, TV-om i bežičnim pristupom internetu, kao i spavaća soba za dobar odmor. Spavaće sobe su prostrane s velikim udobnim krevetima, garderobom i toaletnim stolom sa ogledalom. Svaka soba ima klima-uređaj. Čajna kuhinja je potpuno opremljena frižiderom, mikrotalasnom pećnicom, tosterom i svim potrebnim priborom za pripremu hrane koju volite. Omiljeno mjesto naših gostiju je velika terasa sa setom stolova i stolica. Studiji su sačinjeni iz jedne prostorije, sastoje se od bračnog kreveta ili dva razdvojena kreveta, dok je treći krevet sofa ili krevet na razvlačenje (pomoćni ležaj).

Apartman Hotel Elit ima jedan od najljepših bazena. Veliki bazen je izgrađen sa svim modernim zahtjevima i tehnologijama, sa prelijepim panoramskim mostom.

   

KUŠADASI

KUŠADASI

TURSKA

12 dana autobusom

LEFKADA - NIDRI

LEFKADA - NIDRI

12 DANA AUTOBUSOM

KRF - KAVOS

KRF - KAVOS

12 dana autobusom