PROGRAM

PELOPONEZ – predstavlja najjužniji dIo kontinentalne Grčke, iako je danas praktično ostrvo poslije izgradnje Korintskog kanala 1893.godine. Herakle je ovde morao obaviti čak 4 teška zadatka od 12, koliko mu je bilo potrebno, ne bi li došao na Olimp po besmrtnost i titulu Boga. Na Peloponezu je donijeta odluka da treba krenuti na Troju, ali je i oslobođen prvi grčki grad od turskog ropstva. Peloponez ima predivnu obalu, plodne doline i visoke planine. Poluostrvo čine četiri manja poluostrva: Mesenija, Mani, Epidaurus i Argolida. Prije nego što sa poluostrva Atike pređete na Peloponez, morate proći kroz gradić Korint. Korint je oduvijek imao odličan geografski položaj i to je mjesto gde se ukrštaju najprometniji putevi između istočnog i zapadnog Sredozemlja i gdje zemljani jezičak dugačak 6.346m razdvaja Korintski zaliv (Jonsko more) od Saronskog zaliva (Egejsko more). Na svega 5km od Korinta, nalazi se naša baza za dalja osvajanja Atike i Peloponeza, biser Korintskog zaliva po imenu LUTRAKI. Prepoznatljiv je po velikom broju hotela, restorana, barova, kao i po dugačkoj šljunkovitoj plaži i predivnom šetalištu, koje ukrašava velelepni drvored palmi. Plažu dugu skoro 4 km zapljuskuje plavo, nestvarno čisto i prozirno more. Od 1987. godine ova plaža ima plavu zastavicu što je pokazatelj izuzetne čistoće. Grad je još poznat po uzvreloj atmosferi i dobrom noćnom provodu. Lutraki nudi širok spektar mogućnosti za fakultativne obilaske: Upoznajte obližnje gradove Korint i Nafplio, doživite sa nama žurku na brodu u sred Korintskog kanala, posetite amfiteatar u Epidaurusu, čudo arhitekture iz IV vijeka p.n.e., upoznajte Atinu danju i ludujte u njoj noću, posjetite čuveno Plavo jezero, te obiđite neke od najlepših plaža Atike i Peloponeza sa nama... Pa da počnemo sa avanturom...

1. DAN  (BIH)

Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (PELOPONEZ – LUTRAKI)

Dolazak u čuveno ljetovalište u Korintskom zalivu u prijepodnevnim satima. Kraće upoznavanje sa mjestom i smještaj u odabranim hotelima. Momentalno odlazimo da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na šljunkovitoj plaži naše baze CLUBA WAVES-a... Chill out, pravo osvježenje i odmor poslije puta uz ljetnje ritmove i osvježavajuća pića. Plaža ili bazen? Ti biraš! Uveče: Spremite se za fantastični CORALLE WELLCOME PARTY.

3. DAN (OTKRIVANJE PELOPONEZA: KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS - NAFPLIO)

Upoznajte Peloponez ! Naš obilazak započinjemo posjetom čuvenom Korintskom kanalu. Mjesto na kojem su divovi presretali putnike i trgovce, s dolaskom Rimljana dobija epitet Terra Sancta – Sveta zemlja, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza, iskopanu isključivo lopatama i rukama davne 1893 godine . Nakon kraćeg zadržavanja kod Korintskog kanala, nastavljamo naš put u pravcu antičkog Epidaurusa, obilazak antičkog pozorišta i hrama posvećenog bogu Asklepiju. Za kraj, posjeta prvom oslobođenom grčkom gradu od turske vlasti, nekadašnja prestolnica Grčke, a danas jedan bajkoviti grad na jugu Peloponeza po imenu Nafplio. Po povratku u Lutraki, nema odmora, jer u LEVEL2 NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

4. DAN (ALIKES BEACH)

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži ćete maksimalno uživati i odmoriti se.

Mnoštvo barova, ležaljki, suncobrana, sportskih terena, nevjerovatno plavetnilo i ljubazno osoblje je nešto što čini posjetu ovoj plaži savršenom.

Ova prelijepa pješčana plaža već dugi niz godina posjeduju plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobjednik IGARA BEZ GRANICA dobija vrijednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu SOLAZUR žurku: RED LOVE PARTY na bazenu najboljeg lokalu u Lutrakiju, WAVES cluba.

5. DAN (PLAŽA IZNENAĐENJA)

Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže. Da li je pJeskovita ili šljunkovita, sa bazenom ili bez, u neposrednoj blizini ili malo udaljenija, saznaćete tek kada stignemo.. No, jedno je sigurno – ova plaža će vam se definitivno svidjeti... Cjelodnevni boravak na našoj plaži iznenađenja, uz vedre zvuke popularne chill muzike, učiniće ovaj dan savršenim...Uveče: LEVEL2 NIGHT CLUB i 90-e PARTY!!!

6. DAN (ATINA)

Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, historijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasljeđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, vidjeti veličanstveni

PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela... (samostalni odlazak na Akropolj). Uveče: CORALLE CLUB.

7. DAN (BLUE LAKE – ATINA BY NIGHT )

Dan za vrhunac provoda. Prvo obilazimo prelijepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Dok uživamo u čarima ove prirodne ljepote, misli nam lagano idu ka večernjem izletu -  Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub). Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim satima! Slobodno vrijeme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atine. Šank ne smije pasti!. Noć kada je sve dozvoljeno...

8. DAN (WHITE PARTY CRUISE KROZ KORINTSKI KANAL)

Chill out uz ljetnje ritmove u našem CORALLE BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA... WHITE Party KRSTARENJE kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića... spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Lutraki žurka ne završava... sa broda svi direktno u WAVES NIGHT CLUB - žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

9. DAN (SUNČANA OBALA – ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR)

Verovatno jedna od najljepših plaža ne samo Atine, nego i cijele Grčke. Omiljeno mjesto većine Atinjana, dugačka, pjeskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini ovog dana. Ovo je mjesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi...  NIGHT POOL SWIMMING PARTY na dobro poznatom mjestu – CLUB WAVES.

10. DAN (LUTRAKI)

Chill out uz ljetnje ritmove u našem WAVES BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY – LEVEL2 CLUB.

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – BiH)

Napuštanje soba i pozdrav za Peloponezom do sljedeće sezone... Polazak za BiH u dogovoreno vrijeme. Noćna vožnja...

12. DAN (BiH)

Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

CIJENA

TERMINI PUTOVANJA:
16.07. - 27.07.2022.
25.07. - 05.08.2022.
03.08. - 14.08.2022.HOTEL MITZITHRAS 2**
PO OSOBI U 1/2, 1/3 ILI 1/4 SOBAMA - 529,00KM

HOTEL ANDREOU 2**
PO OSOBI U 1/2 SOBI - 529,00KM

HOTEL KOSMOPOLIT 3***
PO OSOBI U 1/2 SOBI - 589,00KM
PO OSOBI U 1/3 SOBI - 529,00KM

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smještaju u Lutrakiju.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
 • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) –  u privatnom smještaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mjesta (na dan dolaska u vilu/hotel). 

NAPOMENA:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
 • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.

OPIS SMJEŠTAJA

HOTEL KOSMOPOLIT 3***

Na samo 150 metara od gradske plaže Lutraki i u blizini centra odmarališta nalazi se hotel Kosmopolit, koji nudi bar i recepciju otvorenu non-stop. Gostima je takođe na raspolaganju mali bazen sa hidromasažnom kadom.

Do zvučno izolovanih i klimatizovanih soba vodi lift. Besplatan WiFi dostupan je u cijelom objektu. Usluga pranja veša na raspolaganju je na zahtjev. Standardni sadržaji u sobi uključuju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef. U blizini hotela se nalazi besplatan javni parking. 

 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO
 • LUTRAKI KOSMO

HOTEL ANDREOU 2**

Hotel Andreou se nalazi na nekoliko koraka od Termalnog izvora Lutraki, na 70 metara od mora I na 550 metara od gradske plaže I centra grada. Hotel posjeduje sobe sa balkonom, privatnim kupatilom, TV, fenom za kosu. Dostupan je i besplatan bežični internet.

 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU
 • LUTRAKI ANDREOU


HOTEL MITZITHRAS 2**
Hotel Mitzithras nalazi se u centru Lutrakija, na samo 80 metara od plaže i centra. U ponudi ima udoban i pristupačan smeštaj. Sve osunčane sobe uključuju balkon i besplatan bežični internet. Sobe poseduju klima-uređaj, mini-frižider, direktnu telefonsku liniju i TV. Hotel obuhvata prijatan restoran. Pića i užine na raspolaganju su tokom celog dana u kafe baru. Dostupna je i posluga u sobi. Na raspolaganju je i TV sa satelitskim kanalima.

 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS
 • LUTRAKI MITZITHRAS

GRČKA

LEFKADA

LEFKADA

(12 dana sa autobusom) POLASCI:
11.07.
20.07.
29.07.