INTRO

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih lJetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim pješčanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lijepim pješčanim plažama. Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog ljeta od Budve napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM LJETNOM PARTY PUTOVANJU!

PROGRAM

1. DAN BiH– CRNA GORA

Polazak iz BiH u kasnim večernjim satima (minumum za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vrijeme polaska! Noćna vožnja kroz BiH, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 – 8. DAN BUDVAFAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim satima dolazak u Budvu, upoznavanje mjesta i smještaj po odabranim objektima. Nakon prvog dana, pa sve do povratka za BiH nam slijedi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Također, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog Boat party-ja koji će se prepričavati (Ploče, jedno popodne i veče Tivat i Kotor, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, jedan dan odlazak na “Havaje” brodićem...)! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživjeti ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

9. DAN BUDVA BiH

Nakon jutarnjeg check out-a, slijedi napuštanje smještaja. Polazak ka BiH je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Slijedi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i BiH. Očekivano vrijeme dolaska na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

CIJENE

CIJENA UKLJUČUJE:

·       Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

·       prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama

·       7 noćenja u Budvi sa uslugom po tabeli smještaja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

·       Fakultativne izlete.

·       Doplatu za turističku taksu u iznosu od 2KM po osobi po noći

·       Putničko zdravstveno osiguranje 12€

OPISI SMJEŠTAJA:

VILE PARK 3***

Nerazdvojna cjelina Turističkog kompleksa hotela Park je i 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3* u okruženju prirodnog zelenila sa 141 smještajnom jedinicom i 420 kreveta. Od zgrade hotela vile su udaljene 450 a od plaže 550 metara. U ponudi su dvokrevetne sobe, dvokrevetni i trokrevetni studiji, odnosno četvrokrevetni apartmani. Sve smještajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju i terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani opremljeni su mini kuhinjama. Gostima su takođe na raspolaganju recepcija, restoran i dječje igralište. Sve vile, udaljene od centra grada 1,5 kilometar, renovirane su 2017. i 2018. godine.