PROGRAM

Kosta Brava je jedna od najfascinantnijih i najpopularnijih turističkih regija Španije i upravo tu su smještene najljepše pješčane plaže. Najznačajnije i najpopularnije jletovalište regije je Ljoret de Mar, mjesto sa 30.000 stanovnika. Sa 200.000 turista, ljeti postane živahan gradić, sa brojnim koktel barovima i klubovima. Divne pješčane plaže ukupne dužine 7 km, čista voda Sredozemnog mora, barovi na plaži, raznoliki specijaliteti od plodova mora, kao i blizina Barselone, opravdava nadimak Ljoreta – turistički biser Kosta Brave i Katalonije.
 

1. DAN  (25.08.2021. Srijeda) – Sarajevo

Polazak u jutarnjim satima iz Sarajeva. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo – Ljubljana – Venecija.

2. DAN (26.08.2021. Četvrtak) – VENECIJA

Dolazak u luku Punta Sabioni, fakultativna vožnja brodićem venecijanskom lagunom. Po dolasku u Veneciju, razgledanje grada: Duždeva palata, most Uzdaha,  Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Prokuracie, most Rialto, Santa Maria... Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Nakon obilaska povratak do luke i odlazak u hotel regija Veneto ili okolina Verone. Noćenje.

3. DAN (27.08.2021. Petak) -  VERONA – ITALIJA – FRANCUSKA

Doručak. Nakon doručka, polazak za Veronu. Po dolasku u Veronu razgledanje grada: Piazza Bra, Arena, Piazza delle Erbe, Piazza della Signoria, Arche Scaligeri, Casa di Giulietta...… Nastavak putovanja preko Severne Italije i Francuskog Mediterana ka Španiji. Noćna vožnja.

4. DAN  (28.08.2021. Subota) – LJORET DE MAR

U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi - Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smještaj u hotel sa 3* do 14.00h (na bazi 6 punih pansiona – na bazi švedskog stola). Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Večera. Noćenje. 

5. – 10. DAN  (29.08-02.09.2021. Nedelja – Četvrtak) – LLORET DE MAR – BARSELONA

Pun pansion. Vaš boravak u Španiji učiniće nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISKOTEKA TROPICS... Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Ljoreta i Barselone.

Osim predviđenih izleta, vreme u Španiji možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelepim pjeskovitim plažama Kosta Brave. Provjerite zašto su plaže Ljoret de Mara vlasnice „Plave zastave“ koja se dodjeljuje plažama na osnovu kvaliteta vode, kvaliteta pijeska, sigurnosti za plivače i ispunjenošću pratećim sadržajima

11. DAN  (03.09.2021. Petak) – LJORET DE MAR – ITALIJA

Doručak. Posle doručka, check-out iz hotela i slobodno vreme. Polazak iz Ljoreta u večernjim satima. Noćna vožnja....

12. DAN (04.09.2021. Subota)  NICA – MONAKO – MONTE KARLO

U prepodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Obilazak Nice: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresko (Negresco)... Celodnevni boravak u Nici. U večernjim satima polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Posjeta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelijepim parkovima Monte Karla. Poslije obilaska male mondenske države slijedi noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske i Italije...

13. DAN (05.09.2021 Nedjelja) – SARAJEVO

Dolazak u mjesto polaska u poslije podnevnim satima.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 799,00 KM
*za rezervacije do 15.07. i uplate avansa 30%


REGULARNA CIJENA 979,00 KM

CIJENA UKLJUČUJE:
• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• Prevoz modernim turističkim autobusima  (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
• Obilaske gradova prema programu putovanja.
• 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u regiji Veneto ili okolina Verone (hotel 3*, sobe 1/2+1)

• 6 noćenja hotelu sa 4* pun pansion – (obroci su na bazi švedskog stola) u Ljoret de Maru


CIJENA NE UKLJUČUJE:
• Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu.
• Fakultativne izlete, vožnja brodićem do Venecije 25EUR (povratna karta) i u ulaznice planirane po programu 
• Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu) sobu
• Obavezne gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela:
• Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji hotela.
• Obaveznu gradsku taksu za hotele na Azurnoj obali – 2*/3* ili 4* iznosi 1,00 do 3,00€ po noćenju/po osobi zavisno od kategorije smještaja, plaća se na recepciji hotela.
• Turistička taksa Mestne občine Ljubljana 2,50€.

POPUSTI:
• Djeca ostvaruju popust samo u pratnji dvije punoplatežne osobe. 
 

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Barcelona Panoramica 20 EUR
 • Barcelona Shoping i Magicne Fontane 15 EUR
 • Castel Medieval 30 EUR
 • Flamenco Monterrey Lloret de Mar 25 EUR
 • Costa Brava 20 EUR
 • Venecija 25 EUR
 • Camp Nou 25 EUR
 • Aquarium 20 EUR
 • Marineland 25 EUR
 • Port Aventura 50 EUR
 • Muzej Salvador Dali 25 EUR
 • Club card Tropics 30 EUR (2 ukljucena pica)

 

OPIS SMJEŠTAJA

HOTEL DON JUAN RESORT 4****

Hotel Don Juan je kompleks sastavljen od 3 hotela. U ponudi ima 2 bazena na otvorenom sa terasama za sunčanje, zonu za opuštanje i dječji bazen. Nalazi se na svega 100 metara od centra Ljoret de Mara (Lloret de Mar).

Sobe su dizajnirane u funkcionalnom stilu. Posjeduju sopstveno kupatilo, klima-uređaj i TV sa satelitskim kanalima. Objekat takođe nudi ostavu za prtljag, parking, sale za sastanke i sale za organizaciju raznovrsnih događaja. Rizort nudi kompletan zabavni program za sve uzraste. U sklopu objekta se nalaze igraonica sa stolovima za bilijar i stoni-tenis, kao i teniski teren. Gosti se mogu opustiti u TV sali. Objekat takođe nudi širok izbor dnevnih i noćnih aktivnosti. Pored toga, gostima su na raspolaganju vrt, višenamjenski sportski teren i bazen u zatvorenom koji radi od 15. oktobra do 15. maja. Svi obroci se služe u restoranu Niwa koga ukrašavaju japanski vrtovi, a ugostiteljska ponuda obuhvata širok izbor jela mediteranske kuhinje na bazi švedskog stola, kao i kuhanje pred publikom. Gostima je na raspolaganju i bar pored bazena. Rizort ima i sopstvenu diskoteku. U sklopu objekta su takođe dostupni Bebi klub, Mini klub i Kutak za tinejdžere.

Lokacija:

Hotel Don Juan udaljen je 300 m od peščane plaže, 100 m od centra mjesta Ljoret de Mar gdje se nalazi poznati dio sa noćnim klubovima i diskotekama. Ovaj hotel je jedan od simbola ovog mediteranskog ljetovališta.
 
Hotelska ponuda:
tri restorana, dva bazena, teniski teren, internet, biblioteka, animacija i živa muzika, mini klub za djecu, TV sala.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, kupatilo, balkon
  
Ishrana:

pun pansion – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

NAPOMENA:

• Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

• Opšte ulosve putovanja možete pronaći na linku : http://solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja