PROGRAM

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu mještani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelijepe plaže sa zlatastim pijeskom i posebne vrste kornjača Caretta-Caretta koje ovde liježu jaja, pa je i to jedan od razloga zašto je ovo ostrvo proglašeno nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura glavnog grada, Zantea, dosta je unikatna i na svakom koraku osjeća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mjesto koje će i ove godine biti naša centralna destinacija jeste Laganas, grad smješten na 9 km dugoj pješčanoj plaži, u najtoplijem zalivu cijele Grčke. Laganas je poznat kao epicentar vrhunskog provoda za mlade ne samo na Zakintosu, već i u cijeloj Grčkoj, pa i šire! Svoju popularnost duguje dinamičnom noćnom životu i čuvenom Bar Street-u gdje se nalaze mnogobrojni klubovi i barovi gdje žurke traju do jutra! Zakintos nudi veliki broj odličnih fakultativnih izleta i zaista nezoboravan provod! Neka zabava počne!!!

1. DAN (BIH)

Polazak u ranim jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (LAGANAS)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle, poslije kraće vožnje, stižemo do našeg krajnjeg odredišta - Laganasa! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka...

Zakintos već godinama unazad spaja nespojivo - prijatan odmor sa jedne strane, ali i vrhunski provod sa druge! Dobro napunite baterije, jer u Laganasu žurka traje 24h! Za vrijeme boravka na ostrvu doživjet ćete nesvakidašnji provod na najboljim tematskim žurkama, ali i steći nezaboravne uspomene za cijeli život!

Zakintos krase brojne atraktivne plaže, a neke od njih su St. Nicholas, Casa Playa, Bannana beach gdje nas očekuju dnevne žurke, Igre bez granica i razna sportska takmičenja.

Niste bili na Zakintosu ako niste bili na krstarenju i čuvenoj plaži Navajo, koja je zaštitni znak ostrva i jedna od najljepših plaža na svijetu, a poseban doživljaj predstavlja žurka na brodu dok krstarite obalom Zakintosa sve do zalaska sunca.

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom i prelijepim glavnim gradom Zanteom, uživaćemo u savršenoj panorami Zakintosa, kao i u degustaciji domaćih vina i specijaliteta prilikom posjete tradicionalnoj grčkoj vinariji. Definitivno najbolje fotografije ćete napraviti na vidikovcu sa najljepšim pogledom na Navajo plažu, a izlet završavamo vrelom dnevnom žurkom! 

Ne propustite priliku da posetite glavni grad Zante i noću i upoznate Zakintos u skroz drugačijem svjetlu, kada do izražaja dolazi elegancija kojom odiše zahvaljujući uticaju Venecije.

Da je ostrvo poznato po kristalno plavom moru, uvjerit ćete se dok budete obilazili pećine i uvale Zakintosa, a imate i jedinstvenu priliku da vidite kornjače Caretta-Caretta, koje predstavljaju jednu od najvećih atrakcija.

11. DAN (LAGANAS)

Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Kilini i noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije prema BiH.

12. DAN (BIH)

Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

CIJENA

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos - Kilini.
  • 9 noćenja  na Zakintosu u izabranom smještaju.
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
  • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smještaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mjesta (na dan dolaska u vilu/hotel).

NAPOMENA:

  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.

OPIS SMJEŠTAJA

DORA STUDIOS

Dora studios se nalazi baš blizu glavne ulice i na 200m od mora, sa zaista dobrom lokacijom u centru Laganasa. Raspolaže sa dvokrevetnim (soba sa dva standardna kreveta i soba za bračnim krevetom) i trokrevetnim studijima (sobe sa jednim bračnim i standardnim krevetom) koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, sefom i kupatilom. Svaki studio ima terasu. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka. Smještaj posjeduje i WiFi internet koji se takođe može doplatiti na licu mjesta. Dora studios posjeduje i parking.

MATINA STUDIOS

Matina studios se nalazi u mirnijoj lokaciji Laganasa, na nekoliko koraka od magistralnog puta, a ujedno na dobrom strateškom položaju. Lokacijski se nalazi na svega 200m od glavne ulice Laganasa, a na samo 500m od uskog centra zbivanja gdje se nalaze restorani, brojni objekti za zabavu, kafeterije, marketi, razni zabavni muzički klubovi i mnogi drugi sadržaji. Smještaj se nalazi na oko 900m od plaže. Neposredno u blizini smještaja se nalazi market, a na svega par minuta hoda i svi ostali sadržaji u glavnoj ulici. Studio 1/3: Svaki studio ima sopstveno kupatilo, kuhinju, frižider i terasu. Sef se može doplatiti na licu mjesta. Sobe ne posjeduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mjesta ventilator. Matina studios posjeduje i parking ispred smještaja.

BARBARA STUDIOS

Barbara studios se nalazi na odličnoj lokaciji, u sporednoj ulici u centru Laganasa. Lokacijski se nalazi se na 150m od glavne ulice gde se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo), a od plaže oko 400m. U istoj ulici gdje i smještaj, na nešto manje od 80m se nalazi poznati pool bar Mansion, mjesto gdje će biti organizovane neke dnevne i noćne žurke zagrijvanja (warm up). Gosti Barbare, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar). Smještaj ne posjeduje wifi, već se on može koristiti u sklopu Mansiona, bez doplate! Studio 1/2 : Studio posjeduje ili dva standardna kreveta ili jedan bračni. Svi studiji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom i sefom. Sobe ne posjeduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mjesta ventilator. Smještaj posjeduje i parking.

VILA SPIROS II

Vila Spiros je lijepo opremljen smještaj, sa odličnom lokacijom, u centru Laganasa. Smještaj se nalazi u sporednoj ulici, u blizini glavne ulice i plaže, odmah pored smještaja Dora studios. Lokacijski se nalazi na svega 100m od glavne ulice, a do plaže ima nešto manje od 250m. Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do pješčane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom. Vila Spiros poseduje tri mezoneta – četvorokrevetne, petokrevetne kao i šestokrevetne mezonete.  Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe na drugom nivou, sobe su povezane spiralnim stepeništem, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Sobe su prostrane. Sve smeštajne jedinice posjeduju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TWC , Wi-Fi (doplata), klimu (doplata na licu mjesta) i sef. Ispred smještaja se nalazi parking. Struktura kreveta mezoneta: četvorokrevetni mezonet posjeduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima 2 standardna kreveta. Petokrevetni mezonet posjeduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima 3 standardna kreveta. Šestokrevetni mezonet posjeduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima dva standardna kreveta i jedan bračni.

VILA HAVANA STUDIOS

Havana studios predstavlja kompleks studija, koji se nalaze na odličnoj lokaciji, u centru Laganasa. Smještaj se lokacijski nalazi u sporednoj ulici, na svega nešto manje od 100m od glavne ulice, i  300m od plaže. Havana studios se nalazi u sklopu pool bar-a Mansion, mjesto gdje ćemo imati neke dnevne i noćne žurke zagrijavanja (warm up party). Gosti Havane, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar).  Havana raspolaže sa  1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 studijima i apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, frižiderom, terasom, klimom (doplata na licu mjesta). Ujedno, ispred smještaja se nalazi i parking.  

SPIRA STUDIOS -

SPIRA studios se nalazi na odličnoj lokaciji u strogom centru, ujedno u glavnoj ulici na samo 150m od mora. Smještaj je u glavnoj ulici gdje se nalaze svi sadržaji (restorani, kafeterije, klubovi, marketi I ostalo). Raspolaže sa 1/3 studijima i 1/5 apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ili apartman ima ujedno i terasu, frižider. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka. Sve sobe su komforne i lijepo opremljene. Prilikom dolaska u smještaj, potrebno je ostaviti određeni deposit koji se vraća prilikom povratka.

VILA KATERINA-

Smještaj se nalazi u mirnom dijelu Laganasa, na 500 m od glavne gradske plaže i 250m od glavne ulice gde se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo) Laganasa. Svaki studio je veoma prostran, poseduje kupatilo, terasu, mini kuhinju i frižider. Smeštaj je na bazi trokrevetnih (1 standardni krevet i 1 krevet na sprat) uz još jedan trokrevetni studio sa 3 standardna kreveta i četvorokrevetnih studija (2 standardna kreveta i 1 krevet na sprat) uz još jedan četvorokrevetni studio sa 4 standardna kreveta. Smeštaj takođe poseduje dvokrevetne sobe, sa 2 standardna kreveta. Studiji se nalaze u dva objekta koji su smešteni jedan pored drugog. Skoro sve sobe posjeduju klimu (samo nekoliko soba ne posjeduje) koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka. Smještaj poseduje i sef koji se može doplatiti na licu mjesta za sve dane boravka. WiFi je besplatan. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prodavnica. Smještaj posjeduje i parking.

LJETO ZA MLADE

LEFKADA

LEFKADA

(12 dana sa autobusom)

KUŠADASI

KUŠADASI

(12 dana autobusom)