PROGRAM

KUŠADASI – lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je ljetnji turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na pješčanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo historijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno historijsko naslijeđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posjetiocima. Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cjenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osjećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gdje Vas očekuje nevjerovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

1. DAN (BIH)

Polazak iz BiH u jutarnjim satima. Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KUŠADASI)

Prelazak trajektom moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kušadasi! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka... Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelijep odmor. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživjet ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

11. DAN (TURSKA - BUGARSKA)

Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH.

12. DAN (BIH)

Dolazak u BIH u predvečernjim satima.

CIJENA

 

Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE:

  • 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Kušadasiju
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama. 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu

NAPOMENA:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.

OPIS SMJEŠTAJA

HOTEL GOLDEN GATE

Golden Gate Hotel & Apart se nalazi u blizini gradske plaže Ladies Beach i 1,5 km od samog centra grada.
Hotel posjeduje 2 velika bazena, veliku baštu, restoran i bar. Sobe su trokrevetne, četvorokrevetne, komforne, sa WC-om, TV-om, balkonom, WiFI mrežom, fenom, klimom.

HOTEL CANKAYA 

Hotel Cankaya 3* se nalazi u blizini centra grada, 300 m od glavne pješačke zone, 500 m od Bar street-a i na oko 700 m od gradske plaže. Bus stanica se nalazi ispred hotela. Hotel ima bazen, a oko bazena ležaljke i suncobrane.  Sve sobe u hotelu su dvokrevetene i trokrevetne. Čišćenje soba se obavlja svakodnevno u hotelu. Sve sobe gledaju na glavni ulaz hotela, ulicu ili bazen.

HOTEL NEOPOL

Hotel NEOPOL je smješten izmedju bujnog zelenila borovine i palminog drveća odakle se pruza pogled na Egejsko more. Smeštaj je od najbliže plaže udaljen 500 m a od centra Kušadasija 1.5 km. Sve četvorokrevetne sobe su dupleksi (sa galerijom) i posjeduju TV, fen, mini bar, telefon, sef i klimu. U sklopu hotela se nalaze bazen, restoran i dva bara. 

LJETO ZA MLADE

ZAKINTOS

ZAKINTOS

(12 dana autobusom)

LEFKADA

LEFKADA

(12 dana sa autobusom)