SECRET ISLAND

Dobrodošli na SOL AZUR – SECRET ISLAND! Privatno ostrvo, uronjeno u prirodne ljepote uz netaknuti pogled na more, Sol Azur – Secret Island je savršeno mjesto za odrasle, o kojem ste oduvijek sanjali. Ovo je ostvro za koje niste vjerovali da postoji, dok ga niste posetili! Jedno od najslikovitijih mjesta na svijetu, spoj plavog Jadranskog mora i zelenila guste borove šume, mjesto gdje možete da istražujete brojne uvale i uživate u netaknutoj prirodi, a sa druge strane prostor sa velikim brojem kafića, restorana i barova, gdje možete uživati na bazenu uz koktele i muziku brojnih rezident DJ-eva. Ovako izgleda savršen odmor! Pridružite se našem kursu joge, rezervišite alfresco masažu u našem spa centru, vozite se kajakom oko ostrva, istražite brojne uvale na ostrvu ili jednostavno pronađite skrovište kraj bazena uz dan za sunce i opuštanje. Naši DJ-evi će Vam popodne uljepšati kvalitetnim zvukom uz more, a posebno odabranim listama pjesama masiraće Vaše uši u svakom od naših barova i restorana. Ovo privatno ostrvo se nalazi uz obalu sjeverne Dalmacije, na 6 km od kopna i na svega 25 minuta vožnje taxi brodićem od Šibenika.

CIJENA

TERMIN 07.08. - 11.08.2020.

FOREST LODGE
MAX 4 OSOBE 399 KM po osobi
FOREST LODGE MAX 2 OSOBE 439 KM po osobi

SUN LODGE MAX  2 OSOBE 439 KM po osobi

BELL TENTS (klima, zajedničko kupatilo) MAX 4 OSOBE 299 KM po osobi
 


CIJENA UKLJUČUJE:
• 4 noćenja u izabranom smještaju (klima, mini bar, privatno kupatilo)
• povratni transfer brodom (Šibenik – Sol Azur secret island - Šibenik)
• kompletna SOL AZUR organizacija i asistencija na ostrvu 24h
• animacija i časovi joge, open air fitness
• medical assistance 24h
• Korištenje ležaljki na plaži
• Admnistrativne troškove obrade rezervacije


CIJENA NE UKLJUČUJE:
• Organizovan prevoz 80 KM za polazak iz Sarajeva minimum za realizaciju prevoza je 30 osoba!
• turističku taxu 2 EUR / dan / pax, plaćanje na licu mesta
• Putničko zdravstveno osiguranje 10 KM.

Ukoliko putujete automobilom, isti možete parkirati u trajektnoj luci. Cijena je 60 kuna (cca 8€) po danu. 

SMJEŠTAJ

FOREST LODGE (2-4 osobe)

Sa Jadranskim morem na vašem pragu, savršeno uređene šumske lože će vas približiti prirodi dok uživate u njihovoj udobnosti. Svaka kuća je okružena borovim drvećem. Forest Lodge sadrži privatno kupatilo, wi-fi, frižider, digitalni sef, fen, USB punjače, posteljinu i peškire, dva singl kreveta  ili jedan  bračni krevet, klima uređaj, i privatnu terasu. Forest Lodge za 3 ili 4 osobe posjeduje dvije odvojene spavaće sobe gdje možete izabrati četiri singl kreveta, dva singl kreveta I jedan bračni ili dva bračna kreveta. U ponudi su Forest Lodg sa pogledom na more ili sa pogledom na more I zalazak sunca. 

 

SUN LODGE (2 osobe)

Potpuno novi, izgrađeni 2018, najnovijeg dizajna i potpuno otporni na vremenske prilike. Kompletno opremljeni, posjeduju posteljinu i peškire, uz rasvjetu, klima uređaj, utičnice za struju (evropske sa dvije igle), USB priključke, fen za kosu, sef, frižider i terasu sa stolom i ležaljkama. Dostupan za do 2 osobe, sa bračnim ili dva singl ležaja. Sun Lodges su smešteni u unutrašnjosti kampa u blizini kuhinje i bazena. 


BELL TENTS (2-4 osobe)

Potpuno novi, najnovijeg dizajna i potpuno otporni na vremenske prilike, šator predstavlja savršeno mjesto za bijeg od urbanog prometnog svijeta. Bell Tents su prostrani, opremljeni sa wifi mrežom, utikačima i USB mjestima, sa posteljinom i peškirima, svi su klimatizovani. Šatori posjeduju krevete za po jednu osobu ili bračne krevete. Gostima su dostupni svi sadržaji poput modernih kupatila i tuševa, koji su postavljeni na svim lokacijama camping-a. Svi šatori su osigurani i mogu se zaključati!