OPIS

Otkrivamo skriveno blago Jadrana – uronjen u prirodne ljepote i kristalno Jadransko more, privatan otok Obonjan je savršeno mjesto o kojem oduvijek sanjate!
Planirate li odmor u dvoje ili ste jednostavno željni odlične zabave s prijateljima, preporučujemo otok koji nudi sve što je potrebno za savršen provod: nastupe poznatih DJ-a, masaže, bazen, časove joge, radionice, vodene sportove, te nevjerojatne restorane i barove. Ljubitelji hrane i gastroputnici nikako ne smiju propustiti posjetiti restorane na Obonjanu čiji jelovnici obećavaju užitak za svačije nepce.
Za razliku od tradicionalnih hotela i apartmana, Obonjan nudi glamurozni smještaj 4**** u obliku luksuznih šumskih kućica i šatora koji su jedinstveni na području Jadrana, te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Spoj svega navedenog na jednom mjestu čini otok nezaobilaznom turističkom destinacijom. Očaravajući smještaj resorta 4**** možete pogledati  ovdje (link: https://obonjan-island.com/accommodation/ ).
Ostrvo se nalazi uz obalu sjeverne Dalmacije, na 6 km od kopna i na svega 25 minuta vožnje taxi brodićem od Šibenika. Ovo je ostrvo za koje niste vjerovali da postoji, dok ga niste posjetili! Obonjan je jedno od najslikovitijih mjesta na svijetu, spoj plavog Jadranskog mora i zelenila guste borove šume, mjesto gdje možete da istražujete brojne uvale i uživate u netaknutoj prirodi, a sa druge strane ostvro sa velikim brojem kafića, restorana i barova, gdje možete uživati na bazenu uz koktele i muziku brojnih rezident DJ-eva. Ovako izgleda savršen odmor! 

SMJEŠTAJ

FOREST LODGE

Sa Jadranskim morem na vašem pragu, savršeno uređene šumske lože će vas približiti prirodi dok uživate u maksimalnoj udobnosti. Pogodne za dvije, tri ili četiri osobe, svaka loža posjeduje privatno kupatilo sa tušem, WiFi, digitalni sef, mini bar, fen, posteljine, peškire, klimu, utičnice, USB punjače, privatnu terasu sa stolom i stolicama sa pogledom na more. Doručak na bazi švedskog stola je uključen i služi se od 8h do 11h kod bazena (Kitchen bar - centralni dio ostrva). Ležaljke su besplatne za sve goste.


SUN LODGE

Sun Lodge je smeštaj najnovijeg dizajna, potpuno opremljen, otporan na sve vremenske prilike. Pogodne za dve osobe (bračni krevet ili dva single kreveta), svaka loža posjeduje privatno kupatilo sa tušem, WiFi, digitalni sef, mini bar, fen, posteljine, peškire, klimu, utičnice, USB punjače, privatnu terasu sa stolom i stolicama i nalaze se u blizini Kitchen bara i bazena. Doručak na bazi švedskog stola je uključen i služi se od 8h do 11h kod bazena (Kitchen bar - centralni deo ostrva). Ležaljke su besplatne za sve goste.

CIJENA

FOREST LODGE

  • 1/2 soba- 350 KM
  • 1/3 ili 1/4 soba - 340 KM

SUN LODGE

  • 1/2 soba - 350 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • 4 noćenja u izabranom smeštaju (klima, mini bar, privatno kupatilo) sa doručkom (na bazi švedskog stola, doručak se služi u centralnom delu ostrva pored velikog bazena)
  • Turistička boravišna taksa
  • Asistencija na ostrvu 24h
  • Korištenje ležaljki na plaži

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Prijevoz
  • Brod* ili taxi boat na relaciji Šibenik - Obonjan - Šibenik po cijeni 150 kuna (cca 21€) po osobi. Plaća se na licu mjesta, a isplovljava direktno ispred autobuske stanice. Lokacija

PREPORUKA:

Ukoliko putujete automobilom, isti možete parkirati u trajektnoj luci. Cijena je 60 kuna (cca 8€) po danu. 

LJETO 2019

TURSKA

TURSKA

2019

VENECIJA - VERONA - PADOVA

od 119 KM

VENECIJA - VERONA - PADOVA

23.-26.08.2019.
4 dana