PROGRAM

KRF - najsjevernije ostrvo u jonskom moru, jedno je od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem. Zbog bogate istorije na Krfu je moguće vidjeti veliki broj spomenika, kao sto je spomenik stradanja vojnika u I svjetskom ratu, na ostrvu Vido - plava grobnica.

KAVOS – nalazi se na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada i luke Krf udaljeno je oko 50 km.  Kavos krasi jedna od najljepših i najdužih pješčanih plaža na ostrvu. Danas je sinonim dobrog provoda, samo u jednoj ulici je smješteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana zato je poznat i kao Grčka Ibica. Turisti koji posjećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h.

1. DAN (BIH)

Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KAVOS)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kavos! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka... Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelijepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelijep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cijele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, kao i mnogobrojnim tematskim žurkama, doživjet ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu!

Sol Azur – Buena Vista vas vodi na čarobno mjesto, čuveni Golden Fox, bar sa prelijepim bazenom sa očaravajućim pogledom na Paleokastritsa zaliv. Atraktivan pool party, prelijep pogled, odlični kokteli, sunce i muzika – ovdje žurku podižemo na viši nivo! Pripremili smo i obilaske najljepših plaža na cijelom Krfu, Glifade, Maratijas... na koje ćemo prenijeti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa.

Mali predah od provoda napravićemo prilikom posjete jednom od najljepših skrivenih barova, La Grotta Bar, na stijenama čuvenog Paleokastritsa zaliva.

Ako ste adrenalin junkie uživaćete u jednom od najvećih vodenih parkova u ovom dijelu Evrope, gdje ćete imati priliku da isprobate neke od atrakcija (black hole, kamikazes, free fall, hurricane twist slides...)  ili da uz koktel uživate na gumama plutajući rijekom  koja teče kroz cijeli park.

Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je posjeta glavnom gradu gradu, Krfu, koji će vas na trenutak vratiti kroz vrijeme.

11. DAN (GRČKA - MAKEDONIJA)

Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema BiH.

12. DAN (BIH)

Dolazak u BiH u večernjim satima.

CIJENA

HIPER FIRST MINUTE -100KM / za prijave do 31.05.
(Za prijave do 31.05. odobrava se popust od -100 KM na cijene navedene u tabeli)

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju iz cjenovnika u Kavosu.
  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Prijevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
  • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smještaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mjesta (na dan dolaska u vilu/hotel).

NAPOMENA:

  •  Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja BUENA VISTA d.o.o. od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.

OPIS SMJEŠTAJA

VILA THALIA

Vila se nalazi u samom centru Kavosa, blizu glavne ulice i na 100 metara od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smještajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mjesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 10 metara jedan od drugog.

VILA MYTHOS APARTMENTS

Mythos se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smještaj posjeduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

KOURIS APARTMENTS

Apartmani se nalaze na 80 metara od najbliže plaže i 30 metara od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani posjeduju kupatilo, balkon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. 

LJETO ZA MLADE

KUŠADASI

KUŠADASI

(12 dana autobusom)

ZAKINTOS

ZAKINTOS

(12 dana autobusom)