PROGRAM

Nova avantura nas očekuje! Ovog puta, krećemo u otkrivanje egzotične Kraljevine na dalekom jugoistoku Azije. Tajland je već decenijama poznat svim hedonistima širom svijeta i jedna je od najposjećenijih svjetskih destinacija. Naš put ovog puta, vodi nas na Puket (Phuket), ostrvo nadaleko poznato po prelijepim plažama, fenomenalnom noćnom životu, urbanom, živopisnom i kosmopolitskom duhu, i po tome što ovo ostrvo nikada ne spava. Raj za hedoniste u kojem vam ni jednog trenutka neće biti dosadno. Od uživanja na predivnim plažama, u preukusnoj hrani, bezbrojnim aktivnostima pa sve do fenomenalnog noćnog života, Puket je kao stvoren da pomjeri svako čulo svih hedonista. Upoznaj nove ljude iz cijelog svijeta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom cijelog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Polijetanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred polijetanje. Let za Puket sa presjedanjem u Moskvi i Bangkoku.

2. DAN: Ostrvo iz snova

U jutarnjim časovima slijećemo na Puket, fenomenalno ostrvo u koje ćete se zaljubiti istog trena. Transfer do smještaja. Upoznavanje sa ovim prelijepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN - 09. DAN: Tropski raj

Vrijeme za uživanje! Sunčanje na najljepšim plažama, kupanje u nestvarno kristalnom moru, uživanje u preukusnoj morskoj hrani i preslatkom voću, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci ostrva i otkrivanje skrivenih plaža i ljepota ovog fenomenalnog ostrva, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, noćni život, žurke, hedonizam doveden do savršenstva. Sve na Puketu predodređeno je uživanju. Noćenje.

09. DAN: Posljednji dan u raju

Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom dva sata pred polijetanje. Opraštamo se od Puketa u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presjedanjem u Bangkoku i Moskvi.

10. DAN: Slijetanje - kraj avanture

U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE – 2399KM (do 20.12.2018.)
REGULARNA CIJENA – 2699KM

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prijevoz kompanije Aeroflot na relaciji Beograd – Moskva – Bangkok – Puket – Bangkok – Moskva – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 32kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smještaj u vili i rizortu na bazi 9 noćenja sa doručkom
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Vizu za Kraljevinu Tajland  (40za državljane Srbije, Crne Gore, Hvatske i BiH, 50za državljane Bugarske i 60 za državljane Makedonije)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji

VAŽNE NAPOMENE I KORISNE INFORMACIJE:

GDJE JEDEM, SPAVAM, TUŠIRAM SE?

- Aochalong Villa Resort and Spa – Smješten duž plaže u zalivu Čalong, rizort i spa centar Aochalong Villa nudi sobe uređene u azijskom stulu sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na vrt, na bazen ili na more. Objekat posjeduje veliki bazen tipa infiniti sa pogledom na more. Gostima su na raspolaganju i tradicionalne tajlandske masaže. Sobe i vile nude klasičan drveni namještaj i balkon. Pored toga sadrže sef, mini-bar i frižider. Vile uključuju odvojen dnevni boravak i trpezariju.

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbijednost putnika i da izbjegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

VIZE

Za ulazak na teritoriju Kraljevine Tajland državljanima Srbije potrebne su vize. Vize se dobijaju u počasnom konzulatu Tajlanda u Beogradu od 01. Augusta 2017. godine, a postoji i mogućnost da vam agencija pribavi vizu (mesec dana pred put). Tajlandska viza iznosi 40€ za jedan ulazak u trajanju od 2 meseca. Za državljane  Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije , Crne Gore i Bugarske, važe isti propisi.

Voda sa česme ne preporučuje se za piće. Obavezno kupujte flaširanu vodu i koristite je za pranje voća.

Vakcinacija protiv tropskih bolesti nije obavezna. Preporuka je da se posavjetujete sa svojim ljekarom. Od lijekova sa sobom ponijeti lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje.

Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 dana pred put.

Klima na Tajlandu odlikuje se visokim tropskim temperaturama u ljetnom periodu (prosječna maksimalna dnevna je od 27 do 38C).  Na sjeveru zemlje, vlažnost vazduha je znatno manja nego na jugu i klima je blaža. Savjetujemo da ponesete što manje garderobe, usluge pranja odeće su jako povoljne i dostupne. Nosite laganu odeću zbog visokih temperatura. Ponesite i neku garderobu dugih rukava I nogavica, jer noći na sjeveru zemlje znaju biti hladnije, a dugi rukavi i nogavice potrebni su Vam i prilikom obilaska hramova i drugih kulturno historijskih spomenika. Krajem jula, broj kišnih dana se smanjuje, da bi se ponovo povećao krajem augusta.  

Tradicionalna ishrana je poprilično raznovrsna, pretežno obuhvata rižu, piletinu, govedinu, povrće, voće, nudle i dosta začina.

Ulična hrana je potpuno bezbijedna, jeftina i jako ukusna.

Tajland je generalno bezbijedna i mirna destinacija. Ne preporučuje se samostalno kretanje periferijama gradova naročito noću. Zbog povećanog broja džeparoša povedite računa o svojim ličnim stvarima.  Korišćenje opojnih droga je strogo zabranjeno i kažnjava se zatvorskom kaznom. 

Na putovanju na Tajland sa sobom možete nositi i eure i američke dolare.

Bankomati postoje i nalaze se skoro svuda, a kartice možete koristiti u većini prodavnica, restorana i kafića. O pojedinostima posavjetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inostranstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane.

Strujni napon u Tajlandu potpuno je isti kao i kod nas 220V.

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

VAŽNO – OBAVEZNO PROČITATI

IZVOD IZ OPSTIH USLOVA PUTOVANJA :

ČLAN 4.

“…Datum početka i završetka aranžmana utvrđen programom putovanja ne podrazumjeva cjelodnevni boravak putnika u smještajnom objektu, odnosno, destinaciji. Vrijeme–sat polaska ili dolaska putnika i ulaska putnika u smještajni objekat, uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom, koje mogu da utiču na vrijeme polijetanja aviona i dr., na koje organizator ne može uticati, te zbog toga navedeni razlozi ne mogu biti osnov prigovora-reklamacije putnika. Prvi i poslednji dan iz programa putovanja su predviđeni za putovanje (a kada je u pitanju drugi vid prijevoza, putovanje može trajati i više dana) i ne podrazumjevaju boravak   u  hotelu   ili  mjestu   opredjeljenja -  već  samo   označavaju kalendarski  dan   početka   i  završetka putovanja, radi čega putnik nema pravo na prigovor-reklamaciju, zbog  večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta,  ulaska   u sobu  u  kasnim   večernjim  časovima,  napuštanja  hotela  u ranim jutarnjim časovima, i slično.

Za avio aranžmane ugovoreno vrijeme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu, koji je najmanje 2 sata ranije, u odnosu na prvo objavljeno vreme polijetanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomjeranja navedenog vremena polijetanja aviona, organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primjenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio-saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, polijetanje-slijetanje aviona, kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satim, i ako je npr. obezbjeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka”, van ili u smještajnom objektu, smatra se da je program putovanja u cijelosti izvršen.
Usluge turističkog vodiča, turističkog pratioca, lokalnog turističkog vodiča i turističkog animatora ili lokalnog predstavnika organizatora, predviđene programom putovanja, ne podrazumjeva njihovo cjelodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć putniku, po unaprijed utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenih na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način. Instrukcije i uputstva turističkog vodiča, turističkog pratioca ili predstavnika organizatora (posebno u vezi sa vremenom polazaka, prevozom,  smještajem, zakonskim i drugim propisima, i dr.) obavezuju putnika, a nepridržavanje pomenutih instrukcija predstavlja povredu ovih opštih uslova,  i sve eventualne posljedice i štetu u takvom slučaju, snosi putnik u cjelosti.
Usmene i bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru, ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika…

LET IZ BEOGRADA

MALEZIJA

MALEZIJA

Kineska Nova godina
30.01.2019- 11.02.2019.

LIBAN

LIBAN

01.03.2019 - 08.03.2019.

ŠRI LANKA

ŠRI LANKA

11.02.2019- 24.02.2019.