PROGRAM

Nova avantura nas očekuje! Ovog ljeta, krećemo u otkrivanje egzotične Kraljevine na dalekom jugoistoku Azije. Tajland je već decenijama poznat svim hedonistima širom svijeta i jedna je od najposjećenijih svjetskih destinacija. Naš put ovog puta, vodi nas na Puket (Phuket), ostrvo nadaleko poznato po prelijepim plažama, fenomenalnom noćnom životu, urbanom, živopisnom i kosmopolitskom duhu, i po tome što ovo ostrvo nikada ne spava. Raj za hedoniste u kojem vam ni jednog trenutka neće biti dosadno. Od uživanja na predivnim plažama, u preukusnoj hrani, bezbrojnim aktivnostima pa sve do fenomenalnog noćnog života, Puket je kao stvoren da pomjeri svako čulo svih hedonista. Upoznaj nove ljude iz cijelog svijeta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom cijelog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Polijetanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred polijetanje. Let za Puket sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR 0232).

2. DAN: Ostrvo iz snova

U jutarnjim satima slijećemo na Puket, fenomenalno ostrvo u koje ćete se zaljubiti istog trena. Transfer do smještaja. Upoznavanje sa ovim prelijepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN - 08. DAN: Tropski raj

Vrijeme za uživanje! Sunčanje na najljepšim plažama, kupanje u nestvarno kristalnom moru, uživanje u preukusnoj morskoj hrani i preslatkom voću, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci ostrva i otkrivanje skrivenih plaža i ljepota ovog fenomenalnog ostrva, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, noćni život, žurke, hedonizam doveden do savršenstva. Sve na Puketu predodređeno je uživanju. Noćenje.

09. DAN: Posljednji dan u raju

Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom dva sata pred polijetanje. Opraštamo se od Puketa u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR 0231).

10. DAN: Slijetanje - kraj avanture

U jutarnjim satima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE – 2350KM (do 15.05.2018.)

REGULARNA CIJENA – 2799KM

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prijevoz kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd – Doha – Puket – Doha – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 32kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smještaj u vili i rizortu na bazi 7 noćenja sa doručkom
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Vizu za Kraljevinu Tajland  (40€ za državljane Srbije, Crne Gore, Hvatske i BiH, 50€ za državljane Bugarske i 60€ za državljane Makedonije)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji.

VAŽNE NAPOMENE I KORISNE INFORMACIJE:

GDJE JEDEM, SPAVAM, TUŠIRAM SE?

- Beramee Hip Hotel – Hotel lociran na 12 minuta hoda od Patong plaže, u blizini prodavnica, suvenirnica, barova, kafića i restorana. Sve sobe su dvokrevetne. Usluga je all inclusive. U hotelu se nalaze bar, restoran, biznis centar, bankomati i otvoreni bazen na krovu hotela sa barom. Hotel organizuje besplatnu vožnju do Jungeylon šoping centra i Patong plaže. U sklopu hotela, postoji mogućnost iznajmljivanja automobila ili motora. Restoran služi tajlandsku i internacionalnu kuhinju. Svaka soba posjeduje privatno kupatilo, TV, balkon, bračni ili dva singl kreveta.

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbijednost putnika i da izbjegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

VIZE

Za ulazak na teritoriju Kraljevine Tajland državljanima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Srbije potrebne su vize. Vize se dobijaju u počasnom konzulatu Tajlanda u Beogradu od 01. Augusta 2017. godine, a postoji i mogućnost da vam agencija pribavi vizu (mjesec dana pred put). Tajlandska viza iznosi 40€ za jedan ulazak u trajanju od 2 mjeseca.

Voda sa česme ne preporučuje se za piće. Obavezno kupujte flaširanu vodu i koristite je za pranje voća.

Vakcinacija protiv tropskih bolesti nije obavezna. Preporuka je da se posavjetujete sa svojim ljekarom. Od lijekova sa sobom ponijeti lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje.

Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 dana pred put.

Klima u Tajlandu odlikuje se visokim tropskim temperaturama u ljetnjem period (prosječna maksimalna dnevna je od 27 do 38C).  Na sjeveru zemlje, vlažnost vazduha je znatno manja nego na jugu i klima je blaža. Savjetujemo da ponesete što manje garderobe, usluge pranja odjeće su jako povoljne i dostupne. Nosite laganu odjeću zbog visokih temperatura. Ponesite i neku garderobu dugih rukava I nogavica, jer noći na sjeveru zemlje znaju biti hladnije, a dugi rukavi i nogavice potrebni su Vam i prilikom obilaska hramova i drugih kulturno historijskih spomenika. Krajem jula, broj kišnih dana se smanjuje, da bi se ponovo povećao krajem augusta.  

Tradicionalna ishrana je poprilično raznovrsna, pretežno obuhvata pirinač, piletinu, govedinu, povrće, voće, nudle i dosta začina.

Ulična hrana je potpuno bezbijedna, jeftina i jako ukusna.

Tajland je generalno bezbijedna i mirna destinacija. Ne preporučuje se samostalno kretanje periferijama gradova naročito noću. Zbog povećanog broja džeparoša povedite računa o svojim ličnim stvarima.  Korištenje opojnih droga je strogo zabranjeno i kažnjava se zatvorskom kaznom. 

Na putovanju u Tajland sa sobom možete nositi i eure i američke dolare.

Bankomati postoje i nalaze se skoro svuda, a kartice možete koristiti u većini prodavnica, restorana i kafića. O pojedinostima posavjetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inostranstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane.

Strujni napon u Tajlandu potpuno je isti kao i kod nas 220V.

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

LET IZ BEOGRADA

IBIZA

od 2135 KM

IBIZA

25.08.2018- 01.09.2018.

GRUZIJA + JERMENIJA

od 1559 KM

GRUZIJA + JERMENIJA

05.09.2018. –19.09.2018.

BALI - SEP

od 2399 KM

BALI - SEP

08.09.2018- 20.09.2018.