PROGRAM

Oduvijek ovaj arhipelag u Indijskom okeanu privlači milione turista svake godine. Omiljeno mjesto za odmor, uživanje, ronjenje, jedna od najpoželjnijih lokacija za medeni mjesec, I san mnogih ljudi širom svijeta. Ovaj nestvarni arhipelag čini više od 1100 ostrva od čega je tek 200 naseljeno. Maldivi su najmanja azijska država i po broju stanovnika i po površini. Nalaze se nedaleko od obala Šri Lanke, i pravi su ostrvski raj za sve koje vole da maksimalno uživaju u čarima sunčanih obala sa snježno bijelim pijeskom i nevjerovatno kristalno čistom vodom. Nažalost, ovaj posljednji raj na zemlji, kako ga nazivaju širom svijeta, polako nestaje. Po procjenama Maldive će preplaviti rastući nivo vode Indijskog okeana do kraja ovog vijeka. Tako da uopšte ne treba razmišljati o tome da li ovu bajkovitu destinaciju treba posjetiti. Upoznaj nove ljude iz cijelog svijeta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom cijelog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Polijetanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred polijetanje. Let za Male sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR 0232).

2. DAN: Arhipelag iz snova

U jutarnjim satima slijećemo u Male, glavni i najveći grad Maldiva. Transfer brodićem do smještaja na ostrvu Rasdhoo, jedno od mnogobrojnih ostrva sa prelijepim plažama. Odlazimo do smještaja. Upoznavanje sa ovim prelijepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN - 11. DAN: Plavetnilo okeana

Vrijeme za uživanje! Sunčanje na najljepšim plažama, kupanje u nestvarno kristalnom okeanu, uživanje u preukusnoj morskoj hrani i preslatkom voću, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci ostrva i otkrivanje skrivenih plaža i ljepota Maldiva, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, hedonizam doveden do savršenstva. Sve na Maldivima predodređeno je uživanju. Noćenje.

12. DAN: Posljednji dan u raju

Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom dva sata pred polijetanje. Opraštamo se od Maldiva u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR 0231).

13. DAN: Slijetanje - kraj avanture

U jutarnjim satima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA

 • 2299KM noćenje sa doručkom (do 15.05.2018.)
 • 2499KM polupansion (do 15.05.2018.)
 • 2779KM all inclusive (do 15.05.2018.)

REGULARNA CIJENA

 • 2499KM noćenje sa doručkom
 • 2699KM polupansion
 • 2979KM all inclusive

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prijevoz kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd – Doha – Male – Doha – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 32kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom i pristaništehotel-pristanište
 • Transfer brodom na relaciji MaleRasdhooMale
 • Smještaj u hotelu na bazi 11 noćenja po izboru
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji. Cijena iznosi 2KM po osobi/dan

VAŽNE NAPOMENE I KORISNE INFORMACIJE:

GDJE JEDEM, SPAVAM, TUŠIRAM SE?

- Aloha Rasdhoo –Hotel 3* u blizini plaže (na 4min hoda). Svi smještaji su dvokrevetni. Usluga je na bazi noćenja (D,PP,AI). U hotelu se nalaze bar, restoran, fitnes centar, dječije igralište, prostor za roštilj, a posjeduje i privatnu plažu. Svaka soba posjeduje privatno kupatilo, TV, bračni ili dva singl kreveta.Kako se hotel nalazi na malenom ostrvu, prodavnice, suvenirnice, banke, kafići i barovi su na nekoliko minuta hoda.

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbijednost putnika i da izbjegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

Voda na Maldivima nije preporučljiva za piće, uvijek koristiti flaširanu vodu.

Od lijekova sa sobom ponijeti lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje i sredstvo protiv komaraca.

Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 dana pred put.

Klima na Maldivima je tropska i uvijek savršeno topla. Dnevne temperature skoro nikada ne padnu ispod 25C. Temperatura noću može i pasti, tako da sa sobom ponesite i neku odjeću dugih rukava i nogavica.

Tradicionalna ishrana obuhvata morske plodove, pirinač sa povrćem i voćem i ljuti kari. Postoji veliki uticaj indijske kuhinje na lokalnu kuhinju, ali su svakako i internacionalna jela znatno rasprostranjena.

Ulična hrana je bezbijedna, jeftina, ukusna i dostupna svuda.

Maldivi su apsolutno bezbijedna destinacija. Preporuka je svakako pridržavati se određenih pravila. Ne preporučuje se samostalno kretanje po mraku i noću, u zabačenim dijelovima ostrva jer postoji mogućnost džeparenja, pa se preporučuje da vodite računa o svojim ličnim stvarima. Ne sjedajte u auto nepoznate osobe, čak iako se predstavlja kao radnik hotela. Vodite računa kad fotografišete, jer ukoliko želite da uslikate nekoga, morate obavezno pitati.

Preporuka je da sa sobom nosite američke dolare ali i eure možete menjati u svim menjačnicama i bankama.

Na ostrvu postoji određeni broj bankomata, naročito u turističkim centrima i hotelima a plaćanje kreditnim karticama je moguće skoro svuda. O pojedinostima posavjetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inostranstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane.

Na Maldivima su Vam potrebni adapter za utičnice jer su utičnice koje oni koriste slične onima u Velikoj Britaniji (tri kockaste rupe), mogu se naći i na samoj destinaciji, ali je preporuka da ih nosite sa sobom. Napon je 220-240V.

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

LET IZ BEOGRADA

AUSTRALIJA

od 4320 KM

AUSTRALIJA

01.11.2018- 20.11.2018.

FILIPINI

od 2599 KM

FILIPINI

15.12.2018- 27.12.2018.

ZANZIBAR - NOV

od 2120 KM

ZANZIBAR - NOV

05.11.2018- 16.11.2018.