PROGRAM

Španska prijestonica zabave u Sredozemnom moru nadaleko poznata po odličnim plažama, ali još poznatija po svom fenomenalnom noćnom životu. Turisti iz čitavog svijeta dolaze na Ibicu kako bi zabavan provod u nekim od svjetski poznatih klubova uklopili u opuštajući odmor na suncu na preko 80 plaža duž ostrva, jer upravo Ibica pruža takav doživljaj. Kada vam dosade neprestane žurke i provodi, možete se uputiti u otkrivanje ostrva, čiji je veliki dio registrovan kao svjetska baština i zaštićen je od strane UNESCO-a. Upoznaj nove ljude iz cijelog svijeta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom cijelog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Polijetanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred polijetanje.

2. DAN: Španska prijestonica zabave

Rani jutarnji let za Ibicu sa presjedanjem u Barseloni. Transfer do smještaja. Upoznavanje sa ovim prelijepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN - 7. DAN: Uživanje u raju

Vrijeme za uživanje! Sunčanje na najljepšim plažama, kupanje u moru, uživanje u preukusnoj morskoj hrani, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, žurke na plaži, klubovi, hedonizam doveden do savršenstva. 6 Noćenja.

8. DAN: Kraj avanture

Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom dva sata pred polijetanje. Opraštamo se od Ibice u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presjedanjem u Barseloni. U večernjim  satima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE

 • 2135KM noćenje sa doručkom (do 15.05.2018.)
 • 2389KM polupansion (do 15.05.2018.)

REGULARNA CIJENA

 • 2579KM noćenje sa doručkom
 • 2789KM polupansion

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prijevoz kompanije Vueling Arlines na relaciji Beograd – Barselona – Ibica – Barselona – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 23kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smještaj u vili i rizortu na bazi 7 noćenja (po izboru ND, PP)
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji. Cijena iznosi 2KM po osobi/dan

VAŽNE NAPOMENE I KORISNE INFORMACIJE:

GDJE JEDEM, SPAVAM, TUŠIRAM SE?

Cooee Puchet Hotel – Hotel se nalazi na 600 metara od plaže u mirnom kraju San Antonia. Sve sobe u hotelu su dvokrevetne. Usluga je na bazi noćenja po izboru (ND, PP).U hotelu se nalaze bar, restoran, supermarket, bioskop i veliki bazen na krovu, pored kojeg u periodu od Juna do Septembra nastupaju razni DJevi. Svaka soba posjeduje privatno kupatilo, TV, bračni ili dva singl kreveta.

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbijednost putnika i da izbjegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

Voda na Ibici bezbijedna je za piće, ali zbog velike koncentracije kalcijuma u vodi preporuka je koristiti flaširanu vodu.

Od lijekova sa sobom ponijeti lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje.

Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 dana pred put.

Klima na Ibici je Mediteranska. Dnevne temperature u ovom periodu kreću se oko 29C. Temperatura noću može i pasti, tako da sa sobom ponesite i neku odjeću dugih rukava i nogavica.

Ibica je apsolutno bezbijedna destinacija. Preporuka je svakako pridržavati se određenih pravila. Ne preporučuje se samostalno kretanje po mraku i noću, u zabačenim dijelovima ostrva jer postoji mogućnost džeparenja, pa se preporučuje da vodite računa o svojim ličnim stvarima.

Sa sobom možete nositi i eure i američke dolare.

Na Ibici su utičnice koje oni koriste iste kao i kod nas. Napon je 220-240V.

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

LET IZ BEOGRADA

MALDIVI - AUG

od 2299 KM

MALDIVI - AUG

01.08.2018- 13.08.2018.

BALI - SEP

od 2399 KM

BALI - SEP

08.09.2018- 20.09.2018.

TANZANIJA + ZANZIBAR - NOV

od 2599 KM

TANZANIJA + ZANZIBAR - NOV

25.11.2018- 11.12.2018.