PROGRAM

15.9-27.9.2019. 2.800 KM First minute do 15.7.2019. Regularna cijena 3.000 KM

10.11-22.11.2019. 2.800 KM First minute do 10.9.2019. Regularna cijena 3.000 KM

1.12-13.12.2019. 2.800 KM First minute do 1.10.2019. Regularna cijena 3.000 KM

Daleke džungle, visoke planine, pješčane obale, tirkizno zeleno more i bezbroj koraljnih grebena. Zemlja sa preko stotinu etničkih mješavina i stranih uticaja oblikovanih u jedinstvenu kulturu. Smaragdna polja riže, megalopolisi, vulkani i nasmijani stanovnici. Tragovi španske kolonijalne ere, bujne gradske fešte, jedinstvena špansko - filipinska arhitektura, američki uticaj široko rasprostranjenih centara brze hrane. Zemlja toliko puna kontrasta i mješavine uticaja spoljnog svijeta, a opet svoja i jedinstvena. Arhipelag sa preko 7000 magičnih ostrva. Filipini su sve to i još mnogo više! Upoznaj nove ljude iz cijelog svijeta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom cijelog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Polijetanje

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred polijetanje. Let za Manilu sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR0232).

2. DAN: Manila

U glavni grad Filipina – Manila, slijećemo u popodnevnim časovima. Odlazimo do smještaja. Poslije odmora krećemo u obilazak bivše španske kolonije: Svjetski trgovinski centar Manila, Centar filma, Međunarodni kongresni centar Filipina, Kokosova palata, Gradski muzej, muzej novca, promenade, Malate katolička crkva. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN: Let u raj

Poslije doručka pakujemo stvari i nastavljamo obilazak grada ,Rizal park, Puerta Real baste, crkva San Augustin, Gradska kuća, Manila katedrala, Fort Santiago. Vraćamo se u hotel, uzimamo stvari i odlazimo na aerodrom. Let iz Manile za ostrvo Borakay. Slijećemo u Cataklan i transferom (brod+bus) nastavljamo do smještaja u centralnom dijelu ostrva. Slobodno vrijeme za uživanje. Noćenje.

4 - 11. DAN: Uživanje u raju

Ostrvo Borakay smješteno u zapadnom dijelu Filipina na samo sat leta od Manile. Njegove obale zapljuskuju talasi Sulu i Sibuyan mora. Važi za najljepše ostrvo Filipina sa divnim plažama,koraljnim grebenima, bogatom noćnom životu i romantičnim zalascima sunca Ostrvo je dugo oko 7km i široko oko 1km stoga je lako obići sve njegove plaže i uživati u svim njegovim ljepotama. Prelijepe plaže, fenomenalno more, tropska klima, nestvarna priroda, skrivene pećine, ukusna hrana, zanimljiva historija, dragi, ljubazni i nasmijani ljudi. Organizovanje fakultativnih izleta i aktivnosti uz koje ćemo otkriti najskrivenije tajne ovog rajskog ostrva i uživati u ovoj avanturi do posljednjeg trenutka.  Noćenje. 

12. DAN: Rastanak sa Filipinima

Napuštamo Borakay i krećemo do aerodroma u Cataclanu. Let za Manilu. Opraštamo se od ovog tropskog raja u nadi da ćemo se ponovo vratiti.

13. DAN: Slijetanje - kraj avanture

Let za Beograd sa presjedanjem u Dohi (broj leta QR929). U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA - 2.800 KM
REGULARNA CIJENA - 3.000 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prijevoz kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd – Doha – Manila – Doha – Beograd, Manila – Caticlan - Manila SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 23kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom, Caticlan – Borakay – Caticlan
 • Smještaj u hotelima 3* u Manili i Borakayu na bazi 10 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Troškovi vađenja vize za Filipine (150 KM)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može uzeti u agenciji

KORISNE INFORMACIJE

Bamboo Beach Resort& Restaurant Borakay- Hotel je udaljen samo par minuta od Turist biroa, Talipapa Marketa i Glavnog Shoping Centra. Lociran uz samu plazu izmedju Station 3 I Station 2. Standard sobe su opremljene klimom, zasebnim kupatilom, kablovskom TV, mini friziderom i wifi internetom.

IZLETI

Ostrvska tura-dvosatni obilazak ostrva koji pruža fantastičano foto iskustvo. Usponom na najvišu tačku ostrva sa koje se pruža divan pogled, odlazimo u posjetu seoskoj komuni na Bulabong plaži a potom se upućujemo ka čuvenoj Puka plaži gde se družimo sa lokalcima, kupujemo suvenire i uz koktele uživamo na povjetarcu!

Boracay Island hopping – jedan od najposjećenijih izleta tokom boravka na Borakay-u. Obilazimo četiri divna ostrva u okruženju, ronimo na različitim koraljnim grebenima i kupamo se na nestvarnim plažama. Posećujemo Din-iwid Plažu, Coral Garden, Ilig Iligan Plažu, Starfish Garden, Monaco Suites oblast, Cristal cove, Magic island

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbjednost putnika i da izbjegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

KORISNE INFORMACIJE

Voda na Filipinima zvanično je bezbjedna za piće, ali je preporuka koristiti flaširanu vodu.
Od lijekova sa sobom ponijeti lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje i sredstvo protiv komaraca. Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 dana pred put. 

Klima na Filipinima je na granici tropsko-savanske i tropsko-monsunske. Veoma topla ljeta sa jako malo padavina i visoka vlažnost vazduha. Prosječna maksimalna dnevna je 29-33C, noćna oko 16-23C. Temperatura može i pasti, tako da sa sobom obavezno ponesite odjeću dugih rukava i nogavica. Tradicionalna ishrana obuhvata piletinu, govedinu, svinjetinu, rižu, povrće i voće, a na obali mora i morske plodove i ribu. Ulična hrana je bezbjedna, jeftina, ukusna i dostupna svuda. Filipini su bezbjedna destinacija, ali je preporuka pridržavati se određenih pravila. Ne preporučuje se samostalno kretanje po mraku i noću, u nekim zabačenim dijelovima Manile i ostrva jer se prije svega radi o siromašnim i nerazvijenim područjima. U područijima sa velikom gužvom posebno vodite računa o svojim ličnim stvarima, jer je povećan broj džeparoša. Nikako ne sjedajte u auto nepoznate osobe, čak i ako se predstavlja kao radnik hotela. Vodite računa kad fotografišete, jer ukoliko želite da uslikate nekoga, morate obavezno pitati. Preporuka je da sa sobom nosite američke dolare ali i eure možete mjenjati u svim mjenjačnicama i bankama. Bankomati se nalaze svuda, Filipini su rekorder po broju bankomata i plaćanje kreditnim karticama je moguće skoro svuda. O pojedinostima posavjetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inostranstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane. Na Filipinima Vam nisu potrebni adapteri za utičnice a napon je isti kao i kod nas 220V.

NAPOMENE:

 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primjedbe uputi direktno, na licu mjesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cijene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cijenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prijevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promjene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cijena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promjena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cijene, izmjene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana prije početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani BiH u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. 
 • Nosiocima BiH Pasoša je potrebna viza za boravak na teritoriji republike Filipini
 • Potrebna važnost pasoša, minimum 6 mjeseci od dana ulaska na teritoriju republike Filipini.
 • Agencija Buena Vista d.o.o. nije odgovorna za promjene,izmjene i kašnjenje letova
 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

LET IZ BEOGRADA

BALI

BALI

10.10. -21.10.2019.
01.11. - 12.11.2019.

ZANZIBAR - 11 dana

ZANZIBAR - 11 dana

29.10.2019 - 08.11.2019.

IRAN

IRAN

07.09.2019 -14.09.2019.
08.10.2019 -15.10.2019.