PROGRAM

EKSKLUZIVNI PARTNER TRAVEL2ULTRA ZA BOSNU I HERCEGOVINU

ULTRA EUROPE - MUSIC FESTIVAL 2018.

TRAVEL 2 ULTRA / SPLIT, POLJUD / 05.-09.07.2018.

Ultra Music Festival (06-07-08.07) je jedan od najpopularnijih festivala na svijetu. Ovogodišnji line-up za koji kažu da ce biti najbolji do sada će Vam sigurno potvrditi to kao i prethodnih godina. Do zvanične objave line-upa bookirajte Vase mjesto na vrijeme po HIPER FIRST MINUTE cijenama.

 

1.DAN: BIH – HRVATSKA – (05.07.2018.) - Četvrtak

Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo – Split. Dolazak na destinaciju u kasnim poslijepodnevnim časovima. Smještanje putnika u odabrani smještaj. Nocenje.

2 - 4. DAN SPLIT – (06-07-08.07.2018.) – Petak - Subota - Nedelja

NAJBOLJI EVROPSKI MUZICKI FESTIVAL I OVE GODINE SE ODRZAVA U SPLITU NA STADIONU POLJUD. S obzirom da za vrijeme festivala boravite u razlicitim dijelovima grada ili predgradja, zavisno od odabira smjestaja, imate mogućnost jednostavnog i uz min doplatu organizovanog prevoza šatlovima od smjestajnog objekta do samog mjesta odrzavanja festivala u centru Splita na stadionu POLJUD. Ultra Music Festival traje od 14.7 pa sve do 16.7. U slobodno vrijeme možete posjetiti i neke od dnevnih žurki, ili interesantna festivalska okupljanja. Više informacije o svim dešavanjima pronađite na https://travel2ultra.com/

5. DAN – SPLIT – BIH (09.07.2018.) - Ponedjeljak

Check out od 10-12h! Napuštanje hotela/apartmana/kampinga u prijepodnevnim časovima i nastavak putovanja ka BiH.

 

CIJENE

PAKET: SMJEŠTAJ + ULAZNICA

 

 

BEACHVILLE CAMPSITE (ZONA OMIŠ)
Za 1-6 ljudi

Cijena od 428 KM

 

ULTRA EUROPE APARTMENT 3* (ZONA SPLIT 1)
Za 2-6 ljudi

Cijena od 637 KM

 

JACUZZI BEACH HOUSES IN BEACHVILLE (ZONA OMIŠ) 
Za 4-7 ljudi 

Cijena od 950 KM

 

STUDIO BEACH HOUSES IN BEACHVILLE (ZONA OMIŠ)
Za 2-3 ljudi

Cijena od 903 KM

 

PREMIUM BEACH HOUSES IN BEACHVILLE (ZONA OMIŠ)
Za 4-7 ljudi

Cijena od 810 KM


CIJENA UKLJUČUJE:

 • 4 noćenja u izabranom smjestaju HOTELI / HOSTELI / CAMPING
 • ULAZNICU ZA 3 DANA ULTRA FESTIVALA – 06/07/08.Jul 2018. GENERAL ADMISSION – STADION POLJUD
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja (pod uslovom od minimalno 45 prijavljenih za prevoz)

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama SARAJEVO – SPLIT - SARAJEVO - 70 KM
 • Putničko zdravstveno osiguranje – 2 KM po danu
 • Turisticku boravisnu taxu – 1 EUR po danu za camping ili po zvanicnom cjenovniku za apartmane/hotel.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u Konvertibilnim Markama – BAM
 • GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije, a ostatak iznosa najkasnije 30 dana prije početka putovanja.
 • NA RATE – 3 – 6 – 12: Raiffeisen SHOPPING CARD

NAPOMENE:

 • Ukoliko nosite sopstveni šator, on ne smije biti veći od 220cm x 140cm
 • Ukoliko ne posjedujete sopstveni šator, cijena iznajmljivanje iznosi UKUPNO - 60 KM za sve 4 noci boravka, a šator je dovoljan za boravak 2 osobe. Cijena je ista ukoliko iznajmljujete za 1 ili 2 osobe.
 • Koristenje aranzmana u individualnoj varijanti (smjestaj i ulaznica) je garantovano i nije vezano za organizovani prevoz.
 • Cijena prevoza je rađena na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje organizovanog prevoza od strane agencije je 7 dana prije početka putovanja.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od 45 za organizovani prevoz, postoji mogućnost eventualnog polaska putnika na redovnim linijama autobusa ili na individualnoj osnovi, bez pratioca putovanja. Uplaćeni novac za prevoz će u slučaju otkaza prevoza biti vraćen putnicima.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «BUENA VISTA D.O.O.» od 23.12.2009. a koji su usklađeni sa UTA standardima.Uslove putovanja možete pronaći na oficijenoj web stranici agencije www.solazur.ba