PROGRAM

1.DAN -25.06.2018.(PONEDJELJAK) – BEOGRAD – ISTANBUL - ROSTOV

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu dva sata prije leta. Let za Istanbul u 20:20h.

2.DAN-26.06.2018.(UTORAK) -  ROSTOV

Slijedi let za Rostov u 00:40h i dolazak u 02:50h. Organizovani transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

Doručak. Pješačka tura i razgled centra Rostova. Grad je utemeljen 1749. godine po nalogu carice Elizabete Petrovne. Historijsko središte Rostova posebno je bogato arhitektonskim spomenicima. Ulica Bolshaya Sadovaya, glavna ulica grada, jedna je od najstarijih i najljepših ulica Rostova - zgrada Gradske Dume - Akademsko dramsko kazalište Rostov izgrađeno u obliku traktora, remek-djelo je konstruktivizma. Lijeva obala rijeke Don (poznat kao Levberdon) omiljeno je mjesto za odmor domaćina s brojnim kafićima i restoranima. Rostovska riva, nazvana po ruskom pomorskom zapovjedniku Fyodoru Ushakovu, jedna je od najpoznatijih znamenitosti grada.

Odlazak do stadiona Rostov arena.Od 21:00h praćenje utakmice Island-Hrvatska. Nakon utakmice transfer do aerodroma Rostov.

3.DAN-27.06.2018.(SRIJEDA)

Nakon check-ina polazak aviona u 04:10h za Istanbul te dolazak u 06:35h. Slijedi let za Beograd te dolazak u prijestolnicu Srbije u 19:25h. Kraj programa.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 999 EUR-a

CIJENA UKLJUČUJE:

 • avio karta Beograd-Istanbul-Rostov-Istanbul-Beograd
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*
 • povratni transfer aerodrom Rostov-hoteli-aerodrom
 • aerodromske takse
 • Ulaznica 2.kategorije za utakmicu Island – Hrvatska
 • Razgledanje Rostova na Donu
 • putničko zdravstveno osiguranje

VAŽNE NAPOMENE:

Svi posjetioci koji putuju u Rusiju a koji posjeduju FAN ID ne moraju vaditi vizu za Rusiju za vrijeme održavanja SVJETSKOG PRVENSTVA u fudbalu bez obzira koji pasoš posjedovali (BIH-HR ili sl).

Turistička agencija posreduje  u ishođenju FAN ID-a te je za isti potrebno dostaviti kopiju pasoša/putovnice, sliku 3,5x4,5 sa bijelom pozadinom u jpg formatu.

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.

VAŽNO – OBAVEZNO PROČITATI

IZVOD IZ OPSTIH USLOVA PUTOVANJA (CHARTER LETOVI):

ČLAN 4.

“…Datum početka i završetka aranžmana utvrđen programom putovanja ne podrazumjeva cjelodnevni boravak putnika u smještajnom objektu, odnosno, destinaciji. Vrijeme–sat polaska ili dolaska putnika i ulaska putnika u smještajni objekat, uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom, koje mogu da utiču na vrijeme polijetanja aviona i dr., na koje organizator ne može uticati, te zbog toga navedeni razlozi ne mogu biti osnov prigovora-reklamacije putnika. Prvi i poslednji dan iz programa putovanja su predviđeni za putovanje (a kada je u pitanju drugi vid prevoza, putovanje može trajati i više dana) i ne podrazumjevaju boravak u hotelu ili mjestu opredjeljenja - već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, radi čega putnik nema pravo na prigovor-reklamaciju, zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanja hotela u ranim jutarnjim časovima, i slično.

Za avio aranžmane ugovoreno vrijeme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu, koji je najmanje 2 sata ranije, u odnosu na prvo objavljeno vreme polijetanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomjeranja navedenog vremena polijetanja aviona, organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primjenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio-saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, polijetanje-slijetanje aviona, kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satim, i ako je npr. obezbjeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka”, van ili u smještajnom objektu, smatra se da je program putovanja u cijelosti izvršen.
Usluge turističkog vodiča, turističkog pratioca, lokalnog turističkog vodiča i turističkog animatora ili lokalnog predstavnika organizatora, predviđene programom putovanja, ne podrazumjeva njihovo cjelodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć putniku, po unaprijed utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenih na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način. Instrukcije i uputstva turističkog vodiča, turističkog pratioca ili predstavnika organizatora (posebno u vezi sa vremenom polazaka, prevozom, smještajem, zakonskim i drugim propisima, i dr.) obavezuju putnika, a nepridržavanje pomenutih instrukcija predstavlja povredu ovih opštih uslova, i sve eventualne posljedice i štetu u takvom slučaju, snosi putnik u cjelosti.
Usmene i bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru, ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika…”

SOL SPORT

SRBIJA - BRAZIL BUS

SRBIJA - BRAZIL BUS

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU - RUSIJA 2018.

Srbija - Brazil

SRBIJA - BRAZIL AVIO

od 1999 KM

SRBIJA - BRAZIL AVIO

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU - RUSIJA 2018.

Srbija - Brazil