PROGRAM

A sada nešto specijalno za Vas, dobro poznato putovanje svima Sol Azur & Buena Vista Team nastavlja tradiciju najboljeg proljetnog provoda, ove godine naša baza je ponovo u Grčkoj jer dobre navike ne treba mijenjati!!! Spring break u jednom od najpopolarnijih grčkih ljetovališta na obali Egejskog mora, mjesto u Sjevernoj Grčkoj i ujedno  najpoznatije mjesto na Halkidikiju za noćni provod sa brojnim barovima i noćnim klubovima - KALITEA... Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz BiH i regiona ovog proljeća od Kalitee će napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PROLJETNOM PARTY PUTOVANJU!!!

1. DAN (27.04.2018. PETAK) BIH – SRBIJA -  MAKEDONIJA

Polazak u jutarnjim satima iz Sarajeva. Vožnja luksuznim autobusima kroz BiH, Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osvježenje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (28.04.2018. SUBOTA) GRČKA - KALITEA

U jutarnjim satima dolazak u ljetovalište Kalitea, upoznavanje mjesta i smeštaj po odabranim objektima. WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca... NEPROCJENJIVO. Slobodno vrijeme za odmor od putovanja i pripreme za 3 dana totalnog ludila. Prvo veče i prva žurka, žurka upoznavanja! Spring Break počinje!!! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam...

3. DAN (29.04.2018. NEDJELJA) KALITEA – SOLUN

Nakon jutarnje kafice ne propustite mogućnost fakultativnog izleta do drugog najvećeg grada Grčke – prelijepog Soluna. Pored moderne arhitekture, velikih bulevara i trgova, Solun je sačuvao mnogobrojne hstorijske građevine. Biser Grčke koji oslikava burnu historiju, tradiciju i kulturu antike. Nakon obilaska Soluna, povratak u Kaliteu na dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom... Ludilo do kasnih poslijepodnevnih sati, odmor, pa zagrijavanje za spektakularno veče! Ovog puta nema spavanja.

4. DAN (30.04.2018. PONEDJELJAK) KALITEA

Buđenje i pripreme za pripreme za posljednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, posljednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Kalitei! Žurka do kasnih posljepodnevnih sati, ali tempo ne smije pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora!

5. DAN (01.05.2018. UTORAK) GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA

Buđenje i napuštanje smještajnih jedinica do 09.00 Polazak ka BiH je planiran oko podneva. Putovanje prema BiH kroz Grčku i Makedoniju i Srbijiu…

6. DAN (02.05.2018. SRIJEDA) BIH

Dolazak u BiH u jutarnjim satima.

CIJENA

199 KM
(smještaj + prevoz + vodič)

CIJENA  UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • 3 noćenja u Kalithei, u odabranom smještaju.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za dvokrevetnu sobu 30 KM po osobi
 • Fakultativne izlete
 • Party narukvicu: 30 EUR
 • Putničko zdravstveno osiguranje 12 KM

NAPOMENE:

 • Za sve prijave minimalan avans 50 KM; uplata ostataka iznosa najkasnije 15 dana prije polaska
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja BUENA VISTA doo ZENICA , a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
 • Mole se svi putnici da detaljno pročitaju OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
 • Uslove putovanja možete tražiti direktno u agenciji, ili u elektornskoj formi pronaći na sljedećem web linku http://solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja

 

SMJEŠTAJ

VILLA MARIAS

Villa Marias se nalazi se u centru Kallitee, samo 5 minuta hoda od plaže i odmarališta. Sve sobe imaju vlastito kupatilo, mini kuhinju, TV i besplatni WI FI.

MAVROUDIS

Vila se nalazi na 300m od centra Kalitee.Na raspolaganju 1/2 sobe. Svaka soba ima terasu, tv i opremljenu kuhinju.