PROGRAM

O festivalu

Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance u Budvi, 2015. RE:volution u Temišvaru, a 2017.godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim od 15. do 18. marta 2018. pokreće novi festival na olimpijskoj Jahorini pod nazivom Festival 84! Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2. Prvog dana Festival 84 imaće večernju žurku zagrijavanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku.

Lokacija

Olimpijska planina Jahorina, smještena u samom srcu Balkana, predstavlja savršenu zimsku destinaciju na kojoj su 1984. godine održane 14. Zimske olimpijske igre. “Snježna ljepotica”, sa najvišim planinskim vrhom od 1.916m nadmorske visine, pruža brojne zimske aktivnosti poput alpskog skijanja, skijaškog trčanja, sankanja i noćnog skijanja, dok će novi Festival 84 u organizaciji EXIT tima na planinske vrhove dovesti neke od najvećih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Bad Copy i Helem nejse.

LINE UP FOR 2018

SMJEŠTAJ

HOTEL RAJSKA DOLINA ***

Sobe: dvokrevetne i četvorokrevetne

Ostale pogodnosti: TV, telefon

Grijanje: centralno

Arhitektura ovog hotela prikladnog naziva Rajska dolina prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini idealnim izborom ne samo za odmor, već i za potpuni planinski doživljaj. Tome doprinosi i činjenica da se u neposrednoj blizini ovog smještaja nalazi polazna stanica jedne od osam žičara jednosjeda i dvosjeda.

U sastavu hotela nalaze se diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni, a usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – meni posluženje), te je kompletni komfor ljubiteljima Festivala84 obezbijeđen.


HOTEL BISTRICA ***

Udaljenost od ski staze: 150m

Ostale pogodnosti: TV/SAT, ostava za ski opremu, telefon, prodavnica poklona

Besplatan internet: WiFi

Hotel Bistrica nalazi se na magičnoj lokaciji - u blizini vrhova od 2000 metara i dolina Prace i Drine, kao i ski staze. Nudi i besplatan parking za goste, a u neposrednoj blizini su i autobuska stajališta.

Ukoliko se odlučite na ovaj smještaj, očekuje vas à-la-carte restoran u kome se služe ukusna jela tradicionalne kuhinje, a u okviru hotela imaćete saunu, zatvoreni bazen, kao i mogućnost organizovanja masaže, te ćete nakon noći pune zabave na festivalu moći da punite baterije na najlagodniji način.

Recepcija radi 24 sata dnevno, a gosti mogu da se zabavljaju uz automate za video igre, stoni tenis i bilijar.

CIJENE

HOTEL RAJSKA DOLINA

PAKET SKI & FUN : 229,00 KM

PAKET SKI & FUN UKLJUČUJE:

 • Smještaj u hotelu Rajska dolina na bazi 3 polupansiona u 1/2 i 1/4 sobama
 • Festivalska karta
 • Dvodnevni ski pass

PAKET CLASSIC:  189,00 KM

PAKET CLASSIC UKLJUČUJE:

 • Smještaj u hotelu Rajska dolina na bazi 3 polupansiona u 1/2 i 1/4 sobama
 • Festivalska karta

HOTEL BISTRICA

PAKET SKI & FUN : 269,00 KM

PAKET SKI & FUN UKLJUČUJE

 • Smještaj u hotelu Bistrica na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3, 1/4 sobama
 • Festivalska karta
 • Dvodnevni ski pass

PAKET CLASSIC:  229,00 KM

PAKET CLASSIC UKLJUČUJE

 • Smještaj u hotelu Bistrica na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3, 1/4 sobama
 • Festivalska karta

NAPOMENA:

 • Najam smještaja se vrši po smještajnoj jedinici/sobi, ne po osobi.Iskazana cijena važi za jednu osobu.