INFO

OLIMPIJSKI CENTAR – BJELAŠNICA
SKI SEZONA 2016/17

Bjelašnica je jedan od vodećih ski centara u Bosni i Hercegovini. Osim toga, Bjelašnica je najviši ski centar u Bosni i Hercegovini.

Skijaški centar svojom nadmorskom visinom pruža odlicčne uslove za skijanje od mjeseca novembra do aprila. Mjesto ima sve obezbjeđene skijaške instrumente, a smještajni kapaciteti se nalaze neposredno do skijališta. Ova zimska bajka, za sve ljubitelje zimskih sportova, od Sarajeva je udaljen svega 25km udobne vožnje.

Do planine Bjelašnica se nalazi planina Igman, na kojima je održan veći dio takmičenja XIV Zimskih olimpijskih igara u alpskim i nordijskim disciplinama kao i skokovima. Posebnu atrakciju predstavljaju visoki snježni smetovi koji mogu dosegnuti i do nekoliko metara. Zima je posebno interesantna upravo zbog snježnog pejzaža, koji pruža planina prekrivena snježnim prekrivačem, nalik na bijelu pustinju oblivenu zrakama sunca, iznad koje se prostire ništa više nego nebeski krajolik. Na najvišem dijelu na 2067m nadmorske visine, podignuta je 1894.god. meteorološka stanica, koja je ujedno i najviša stalno nastanjena tačka u državi.

SMJEŠTAJ

APARTMANI SOL AZUR

Objekti su koncipirani tako da svaki apartman posjeduje svoj zaseban ulaz.
U kompleks se ulazi preko zatvorene rampe, jako mirno I bez frenkvencije automobile.

Apartmani Sol Azur na Bjelašnici posjeduju parking mjesta, plinsko centralno grijanje i nalaze se na svega stotinjak metara od staze. Svaki apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, kupatilo, spavaće sobe… Svi apartmani posjeduju tv, ali nemaju internet konekciju. Pravi odabir za porodice ili društva koja pored skijanja žele da večernje sate provedu u ugodnoj atmosferi.

NAPOMENA: Obavezan depozit u vrijednosti od 200,00KM

CIJENA ARANŽMANA
7 noćenja – 149,00KM po osobi (minimalno 5 osoba)

APARTMANI SOL AZUR TROŠKOVI NAJMA
Cijena najma apartmana u totalu za 7 noćenja za 5 osoba 745,00 KM
Boravišna taxa + osiguranje (2,50KM po osobi po noći) 87,50 KM
Čišćenje apartmana 60,00 KM
T O T A L 892,50 KM

HOTEL BJELAŠNICA 4****

Hotel Bjelašnica je smješten u srcu planine Bjelašnice, u podnožju veličanstvenog planinskog krajolika i na korak do najboljih staza za skijanje I snowboard u Jugoistočnoj Evropi. Luksuz u u Wellness & Spa Centru, objed u restoranu, piće u Lobby Lounge Café-u ili Grizzly Pub-u čine odmor ugodnijim.

Moderan izgled i luksuzna udobnost u sobama i apartmanima čine da se u njima osjećate kao kod kuće. Sve smještajne jedinice su prostrano konstruisane, tako da nećete propustiti bilo šta od prirode koja Vas okružuje. Na raspolaganju imate:
* Apartman Studio, * Apartman Family, * Soba Comfort I * Soba Standard

CIJENA ARANŽMANA
6 noćenja sa doručkom – 306,00KM (sobe 1/3)
6 noćenja sa doručkom – 408,00KM (sobe 1/2)

CIJENA OBUHVATA:

  • Šest noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama, besplatna škola skijanja, korištenje wellness i Spa centra u hotelu

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Boravišnu taxu i osiguranje 2,50KM po danu po osobi, večeru 15,00KM po danu po osobi, ski kartu I usluge koje nisu nevedene u programu

HOTEL MARŠAL 3***

Hotel Maršal se nalazi u Babinom Dolu na Bjelašnici, udaljen od Sarajeva na 25km, na nadmorskoj visini 1273m, te je cca 200 dana u godini pod snijegom, a prosječna visina sniježnog pokrivača je 135cm.

Za porodice sa bebama moguće je obezbijediti I pomoćnikrevetić za bebe. Sobe imaju kupatilo, mini bar, wifi, telefon, sušilo za kosu, TV sa preko 70 digitalnih kanala.

Smještaj u ovom hotelu podliježe visokim standardima renomiranog evropskog nivoa koji pruža maksimalnu udobnost.

Domaćinska atmosfera, ljubazno osoblje i kvalitetna usluga, odlike su našeg hotela koje potpuno osvajaju I bude želju da ponovo budete gosti ovog hotela.

CIJENA ARANŽMANA
6 polupansiona – 599,00KM (sobe ½)

CIJENA OBUHVATA:

  • Šest polupansiona u dvokrevetnim sobama

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Boravišnu taxu i osiguranje 3,00KM po danu po osobi, ski kartu i usluge koje nisu navedene u programu